in ,

Változás a Vízi Színház ingyenes előadásaiban

A szarvasi Vízi Színház
A szarvasi Vízi Színház

A Szarvasi Vízi Színház ingyenes előadásainak kezdete 18 órai kezdésre volt tervezve, azonban a kiadott anyag láttán sokan hívták a színházat és nehezményezték a korai kezdési időpontokat. Ezt figyelembe véve gondolták újra a szervezők a korábbi műsortervet.

A cél az volt, hogy az esőnapokra tervezett előadások se maradjanak el, ezért volt a 18 órai kezdés. A változtatások szerint, amennyiben az előadás eső miatt elmarad, és átkerül az esőnapra, akkor az ingyenes, arra napra tervezett előadás 18 órai kezdettel lesz megtartva, ellenkező esetben a kezdés időpontja 20.30-ra módosul.

Esőnapon megtartott előadás esetén, négy alkalommal marad el mégis ingyenes előadás – a legtöbb esetben technikai okokból. Amennyiben mégis műsoron maradnak, ezek is 20.30-kor kezdődnek, a korábban meghirdetett időponttal ellentétben, egy kivétellel. Az érintett produkciók:

1. június 26-án – A modern és sporttáncok Békés megyei csillagai;
2. augusztus 7-én – a Szerelmes versek című Terasz Party Duó előadása.
3. július 10-én Bartus Gyula A magyarság versekben című előadása

A gyermekelőadások minden esetben 18 órai kezdéssel indulnak. Itt kell megemlíteni, hogy a

4. július 11-re tervezett gyermekeknek szóló „Vers a víz fölött” című zenés interaktív műsor esőnapra esik ugyan – vagyis, ha ezen a napon előadás lesz, a gyermekeknek szóló program elmarad, ám ha mégsem, akkor ez is 18 órakor kezdődik.

Az egységesítés érdekében három másik előadás kezdési időpontja is változott az esőnapoktól függetlenül. A kezdés ezek esetében is 20.30 lesz.

o július 31. Egy szerelem melódiái
o augusztus 3. Őszikék
o augusztus 8. Kárpát-medencei utazások a Bárkával 2. rész

A szervezők kérnek mindenkit, hogy figyeljék a Vízi Színház web lapját www.viziszinhaz.hu és a facebook oldalát: www.facebook.com/viziszinhaz/, ahol követhető lesz a műsorok kezdési ideje, hiszen eső vagy lesz, vagy – reméljük nem lesz, így az emiatti változás csak a fenti elérhetőségeken, illetve a helyszínen lesz követhető.

A változás – ahogy már említettem – a szarvai nézők kérése miatt módosult, a már elkészült anyag láttán, vagyis a szervezők igyekeztek a Szarvason élő közönség igényeinek megfelelni. De újranyomtatni az anyagot már nem lehet.

Halasi-Kovács Béla

HAKI-napok: Több mint tudományos tanácskozás

Aranyos vasárnap