in , ,

Aranyos vasárnap

Újabb szép sikert könyvelhettek el a HC Szarvas kisiskolás kézilabdázói, akik a hétvégén Csongrádon vendégeskedtek a harmadik alkalommal kiírt Tigri Szivacskézilabda Tornán.

Az U9-s csapat magabiztos játékkal gyűjtötte be az aranyérmet a házigazda Csongrádi Tigrisek és Szentesi Párducok legyőzésével, így méltóképpen búcsúzott a szivacslabdától.

Az U8-s csapat pedig a Kecskeméti Sportiskola mögött állhatott a dobogó második fokára, megelőzve a házigazda kis tigriseket.

A csapatok tagjai:
Varga Martin, Czifra Zétény, Ézsiás László, Kugyela Kristóf, Helmeczi Csanád, Gyurcsik Ákos, Károlyi Zoltán, Cziglédszky Barnabás, Szőcs Zsombor, Tusjak Marcell, Komár Gergő, Medvegy Zalán, Paraizs Konrád, Gyurcsik Balázs
Edző: Tusjak János

Az egész napos rendezvényen mindenki jól szórakozott, mivel mind a fiúknál mind a lányoknál 3-3 korosztály mérkőzésein pattogott a labda és népes szülői szurkolótábor biztatta kedvenceit.

A fülledt csarnok és a forró hangulatú mérkőzések után pedig igazi hűsítő élmény várt a csapatokra, hiszen a Körös torok hullámain mindenki kedvére felfrissülhetett.

HC post – Fotó Helmeczi Ákos

A szarvasi Vízi Színház

Változás a Vízi Színház ingyenes előadásaiban

Dr. Futó Zoltán: A mai nap a végpontja és a kezdete is valaminek