in , ,

Bronzba borult a Hunyadi

A hétvégén kezdődnek a megyei labdarúgó-bajnokságok küzdelmei. Az előző szezont mind a Hunyadi felnőtt és ifjúsági csapata is a dobogó harmadik helyén fejezte be. Az ezért járó bronzot Brlás János, az MLSZ Békés megyei igazgatóságának elnökségi tagja hozta el, és Koppányi Gáborral, a Hunyadi elnökének segítségével akasztotta a sportolók nyakába az egyesület közelmúltban tartott hagyományos jótékonysági bálja előtt.

A felnőtt csapatnak a bajnokság megnyerése volt a cél, árulta el Koppányi Gábor. Sajnos a tavaszi szezon elején két-három olyan pontvesztés történt, ami ezt nem tette lehetővé.

– Az ifjúsági csapat tekintetében a bronzot egy nagy bravúrnak tekintjük, mert egy nagyon nehezen induló bajnokság első meccsét éppen hogy csak ki tudtunk állni. A végére viszont a téli átigazolási szezonnak köszönhetően, illetve az újrakezdő, visszatérő fiatalokkal kiegészülve a csapat már a csoportjában meghatározó szerepet játszott. A tavaszi teljesítménnyel már a bajnoki cím is elérhető lett volna – jelentette ki az elnök.

Nagy öröm az, hogy évek óta talán először kezd úgy bajnokságot a Hunyadi, hogy több húsz év körüli játékos is lesz a felnőtt csapat kezdőkeretében. Az ifi utánpótlásában viszont nagy gond, hogy nincs serdülő csapat, így nincs meg az utánpótlás felfelé. Az idén már tudnának ismét serdülőcsapatot kiállítani, de még nem indítják el őket a bajnokságban. Közülük többet az ifiben igyekeznek játszatni, akiket nem sikerül, kölcsönadják, mondta a klubelnök.

Az U19-es csapat játékoskerete: Babák Ániel, Babák Zoltán, Bankó Jusztin, Bíró Dávid Benjamin, Fogarasi Domán Rudolf, Gerhát Bálint, Légrádi Patrik Attila, Maczik Gergő, Mészáros János Róbert, Molnár Mihály, Nemcsényi Bence Zsolt, Olasz Imre, Romhányi Roland, Springel Dávid, Tasi Kristóf, Tasi László, Yetik Deniz Daniel
Edző: Bencsik János

A felnőtt csapat játékoskerete: Bagi László, Bíró Imre, Bódai Nándor, Borgulya János, Dernovics Tamás, Kiss László, Kiss Tibor, Koppányi Péter, Kovács Norbert, Kozák Balázs, Légrádi Attila, Lós István, Lovas Attila, Nagy István, Olasz István, Pásztor Dávid, Péter Géza, Polyák Pál, Rácz Attila, Rácz Rajmund János, Rusvai Márton, Sajben Gábor, Szabó Máté, Uhljár Szabolcs, Virág Imre
Edző: Varga László

Rétes Pál

Rétes Pál: Az első hatban szeretnénk végezni

Életrevalók – igaz történet egy különleges barátságról