in , ,

Tizenhármat gurított a Hunyadi a nyitómérkőzésen

Virág Imre
Virág Imre

A megyei másodosztály északi csoportjának szombati nyitómérkőzésén gyakorlatilag edzőmérkőzést játszott a Hunyadi a vendég Sarkadi Kinizsi ellen. A 13-0-ás végeredmény fényében nehéz volt lemérni, hogy a szezonra való felkészülés hogy sikerült, árulta el Varga László vezetőedző.

– Megérdemelt győzelmet arattunk. 13 gólt rúgtunk, de itt most egy új Sarkad lépett pályára, akik még keveset játszottak az osztályban.

Arra a kérdésre, hogy a felkészülés során begyakorolt figurákat hogyan látta viszont, a Hunyadi vetetője így fogalmazott:

– Amit gyakoroltak heteken keresztül a játékosok, az ma bejött. Tényleg nagyon jól mozogtak, remélem, hogy ez a továbbiakban is így lesz. Maximálisan elégedett vagyok.

Ahogy azt a sarkadi Sproch Tamás a mérkőzés után elmondta, szinte teljesen kicserélődött a vendégek csapata. Sokan az ifjúságiaktól érkeztek, alig töltötték be a tizenhatot, és életük első felnőttmérkőzését játszották, pechjükre éppen a számukra nagyon gyors Hunyadi ellen.

Hunyadi: Légrádi Attila – Kozák Balázs, Sajben Gábor (58’ Olasz István), Pásztor Dávid, Borgulya János – Tasi Norbert, Lós István (63’ Lovas Attila), Filyó Tamás (58’ Dernovics Tamás), Nagy István (58’ Szabó Máté) – Virág Imre, Gulyás István

Gólok: Filyó Tamás (3’, 40’), Virág Imre (9’, 20’, 34’, 37’, 83’), Lós István (17’), Gulyás Ádám (53’, 80’, 84’), Pásztor Dávid (63’), Lovas Attila (65’)

Jók: Virág, Gulyás, Sajben, Pásztor, ill. Farkas Márkus, Szabó Dániel

Bartus Gyula

Színházról, művészetről Bartus Gyulával

Konstantinovics Lili, Demcsák Dávid

Kettős siker a hétvégi strandröpi-bajnokságon