Connect with us

Sport

A Szarvasi FC ismét a Dévaványát fogadja, ezúttal a Magyar Kupában

A legizgalmasabb szakaszához érkezett a labdarúgó Magyar Kupa megyei szakasza. Már csak négy együttes maradt állva, amely augusztus 30-án dönti el az országos táblára jutás sorsát. Az MLSZ területi igazgatóságán nyilvános keretek között tartották meg hétfőn a sorsolást. Szarvasi szempontból a legkedvezőbb forgatókönyv szerint zajlott le a procedúra.

A kiírása szerint a sorsolásnál nem lehettek tekintettel arra, hogy a korábbi körben (körökben), mely csapatok játszottak hazai pályán, illetve idegenben. Ezúttal is a kihúzás sorrendje döntötte el, kik szerepelhetnek odahaza. A csapatokat a következő sorrendben húzták ki az urnából: Méhkerék, Kondoros, Szarvas, Dévaványa. A Méhkerék tehát odahaza fogadja a Kondorost, a Szarvas pedig a Dévaványát látja vendégül. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, nyomban büntetőpárbaj dönt a továbbjutásról.

A Magyar Kupa 3. fordulója párosítása: Méhkeréki SE–Kondorosi TE, Szarvasi FC–Dévaványai SE. A hivatalos játéknap: augusztus 30., szerda, 17.00.

Fotó: A csapatok képviselői (balról): Kovács Gyula, Tímár Zoltán, Bíró Róbert és Rohony Gábor

Népszerű

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs) A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)

Teremfoci felsőház: Korona, Liverpool, Lowland Deers

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Pokoli melegben zajlott a 3. forduló

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2017. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect