in ,

A Re-Formáló egyesület felhívása

Az utóbbi hetekben gomba módra szaporodnak a Re-Formáló egyesület utcai, vagy nyilvános helyeken elhelyezett ételadomány dobozai. A lényege, hogy az egyesület aktivistái kihelyeznek egy dobozt, és annak élelmiszerrel való feltöltését, tisztán tartását rendszeresen elvégzik. Aki rászoruló, vagy akinek egyéb okokból az ennivaló beszerzése folyamatosan, vagy pillanatnyilag gondot okoz, az elvehet az adakozó helyiek által nagy szeretettel elhelyezett szendvicsekből, konzervekből, befőttekből.

Szarvason, a megyében második helyen, 2017.október 22.-én, vasárnap 10 órakor helyezik el az első dobozt az Ótemplomi Szeretetszolgálat előtt, a Vajda Péter utca 7. szám alatt. A doboz felavatását egy utcai ételosztás szervezésével segíti az ótemplomi gyülekezet.

Várjuk kifőzdék, kisboltok, pékségek, zöldségesek felajánlásait, és minden adakozó kedvű szarvasit biztatunk, hogy keresse a szervezőket a facebookon a Re-Formáló önkéntesek Szarvas csoportban, vagy a szervezőt Varga Erikát (+36 70/8847-052), valamint minden rászorulót, hogy keresse a Re-formáló csapat által elhelyezett dobozt!

Televízióval lepte meg az időseket a Csabacsűdi Szlovák Önkormányzat

Rekordszámú résztvevővel zajlott a MIX röplabdakupa