in ,

Urológiai szakrendelés a Szakorvosi Kft.-ben

Kevés betegség jár annyi kínzó és fájdalmas, az életminőséget megnehezítő tünettel, mint az urológiai betegségek.

Az urológiai szakrendelés a vese, a húgyutak, valamint a férfi nemi szervek betegségeivel foglalkozik (potenciazavarok, prosztata elváltozások), illetve a férfi meddőség vizsgálatával.
Minden 50 év feletti férfinak évente ajánlott a prosztatarák-szűrés, amely a végbél felől történő, kissé kellemetlen, manuális vizsgálatból és egy vérvételből (PSA tumormarker meghatározása) áll.

A vizelet megtartási rendellenesség egy gyakori és nagyon kellemetlen probléma, melynek gyakorisága a kor előrehaladtával nő.

Forduljanak bizalommal szakorvosainkhoz, akik a legnagyobb empátiával igyekeznek tisztelt betegeink segítségére lenni.

Mottó: „Első az egészség! És az egészségügy?”

A megfelelő diagnózisok felállításához rendelkezésre áll a Szakorvosi Kft-n belül az ultrahang vizsgálat (vese, here, kismedence, prosztata) és a laboratórium (PSA tumormarker). Kórházi hátterünket a Békés Megyei Központi Kórház Gyulai Tagkórháza Urológiai Osztálya adja (osztályvezető Dr. Mészáros Tibor főorvos), ahol a komolyabb kivizsgálások (hólyagtükrözés, vesefestés, esetleges műtétek, vagy a vesekövesség esetén szükségessé váló „kőzúzás” történik.
Tisztelettel kérem azokat a betegeinket, akik 3 hónapon keresztül merevedési problémákat tapasztalnak, hogy keressék fel azonnal, nem csak az urológiát (kivizsgálás és Viagra-típusú gyógyszeres terápiáért), hanem a kardiológiát is, hiszen ilyen esetekben nagymértékben emelkedik a szívinfarktus kockázata is.

Hasznos tanácsok „prosztatásoknak”: kerüljék a kerékpározást, a fokozott koffein, alkoholfogyasztást illetve a dohányzást. Igyanak meg naponta 2.5-3 liter vizet, pótolják a vitaminjaikat (A, C, E) és egyenek sok tökmagot.

A Szarvasi Szakorvosi Kft. – mint a járás vezető egészségügyi intézménye – képébe nem fér bele a bejárat előtt dohányzó fehér köpenyes és civil emberek látványa. Éppen ezért a vonatkozó jogszabályokat betartva, a hatóságok közreműködésével, szigorúan szankcionálja a szabálytalankodókat.

A bejárattól legalább 10 méter távolságra a dohányzás minden formája szigorúan tilos!
A dolgozók részére a belső udvarban, eldugottan ki lett alakítva egy speciális dohányzóhely.

Urológia szakrendelés, Szarvas
Rendel: Dr. Szeberényi Tamás, kórházi főorvos.
Rendelési idő: szerda 9-12 óra.
Fontos változás, hogy 2017. november 1-től a rendelési idő szerda 12-15 órára változik.

Rendel: Dr. Marosán Endre, kórházi adjunktus
Rendelési idő: hétfő 9-12 óra.
Fontos változás, hogy 2017. november 1-től a rendelési idő hétfő 12-15 órára változik.

A rendelés nem beutaló köteles, de időpont egyeztetés szükséges. Központi előjegyzés van munkanapokon 7-15 óra között a 66/514-312 telefonszámon vagy személyesen a betegirányításon.

A sok beteg és az ismert szakember – és pénzhiány miatt az előjegyzési lista sajnálatos módon hosszú. Sürgős esetekben, vagy férfiak katéter cseréje esetén, előzetes orvosi telefonos egyeztetést követően van mód a beteg soron kívüli fogadására.

Tisztelettel:
Dr. Kozma Lewellyn Marius György ügyvezető

Az ügyvezető elérhetőségei:
telefon: 66/311-690
e-mail: nogyogyaszat@szakorvosi.hu

Balesetek Szarvason

Horthy István Duzzasztómű

75 éve adták át a szentandrási Horthy István Duzzasztóművet