in , ,

Négyet gurított a Hunyadi

Az első félidő egyoldalú hazai labdabirtoklással telt. Ezt a Hunyadi a félidő felénél tudta gólra váltani. A 23. percben az első gólt a még 7. évét be sem töltött Olasz István szerezte, 30 méterről úgy vágta a léc alá a labdát, hogy akik látták, azt mondták, már ezért megérte lejönni.

A 35. percben Virág Imre a 35. percben tovább tudta növelni a hazai előnyt, ezzel be is állította 2-0-ás félidei eredményt.

A második játékrész szintén a Hunyadi nyomásával kezdődött. A sarkadkeresztúriak vagy tíz percig alig-alig tudtak átjutni a felezőn. Ennek eredményeképp betömörödött a védelmük, így minden szentandrási támadás elvérzett rajtuk. Aztán a Hunyadi kicsit engedett a szorításból, a vendégek el-eljutottak Légrádi Attila kapujáig, cserébe fellazult védelmük, ami így ismét könnyebben átjárhatóvá vált. Ezt a 70. percben Öpi góllal büntette. Gulyás Ádám tette a labdát Virág elé. A vele egy magasságban üresen érkező Lós István kérte tőle, de Öpi elegánsan elemelte a kapus mellett.

Az utolsó találatot a Virág helyére a 84. percben beállt Uhljár Szabolcs érte el. Tasi Norbert kapott egy hosszú labdát a 16-os vonalánál, lendületből bevitte a 11-es pont magasságáig, majd onnan keresztbe tette az érkező Uhljár Szabolcsnak, akinek mindössze az volt a feladata, hogy az ötös vonaláról átjuttassa a labdát az érkező Képíró Richárdon. Sikerült, ezzel beállította a 4-0-ás végeredményt.

– A játékunk hellyel-közzel elfogadható volt, Mikor mentek a passzok, volt eredmény is, gólokat tudtunk rúgni. Egy a bajunk, hogy Virág Imrét keressük a labdákkal. A többit is be kellene vonni a játékba, akkor könnyebb volna a helyzetünk, még több gólt tudnánk rúgni – nyilatkozta a mérkőzés után Varga László vezetőedző.

Békésszentandrási HMSE – Sarkadkeresztúri SE 4–0 (2–0)

Hunyadi: Légrádi Attila – Pásztor Dávid, Borgulya János, Kozák Balázs, Olasz István (71’ Nagy István) – Lós István, Sajben Gábor, Tasi Norbert, Lovas Attila, (66’ Bódai Nándor) – Virág Imre (84’ Uhljár Szabolcs), Gulyás Ádám

Vezetőedző: Varga László

Alkoholt ivott és lejárt forgalmival vezetett

Hotel Mentholra készül a Cervinus