in , ,

Feltartóztathatatlanul menetelnek női kézilabdázóink

Továbbra is feltartóztathatatlanul menetel az Szarvasi NKK csapata az NB II-es női kézilabda-bajnokságban. Száva Flórián tanítványai a Makót győzték le szombaton idehaza, így 8 forduló után is pontveszteség nélkül menetelnek és újabb lépést tettek a címvédés felé.

Szarvasi NKC–Makói KC 31–23 (13–8)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 80 néző. Vezette: Major, Szűcs. Szarvas: KASIK – Bagi 4, Hajdu 2, Szabó T. 4 (3), Raffai-Such 5 (2), Szőke 3, KOVÁCS B. 6. Csere: Juhos, Pillár (kapusok), Ábrahám, BALOGH V. 6, Mester, Semjéni 1, Gábor, Tasgyik, Trnyik. Edző: Száva Flórián. Az Makó legjobb góldobója: Draxler R. 7, Asztalos 4.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 2/0.

Kezdetben a támadójátékát igyekezett érvényre juttatni mindkét csapat, a gólok is felváltva estek. A félidő közepére a ziccereket és büntetőt védő Kasik Gabriella jó teljesítményének köszönhetően 9–4-re elhúzott a hazai gárda, és ezt az előnyt meg is tartotta a szünetig. A pihenőt követően ismét felváltva születtek a találatok. A 40. perctől fokozatosan kezdtek elhúzni a jobb erőben lévő szarvasiak (53. p.: 29–18). A hullámvölgyből kilábaló makóiak a végén csökkentették a különbséget, de az NKK így is magabiztosan nyert.

Száva Flórián: – Az egész mérkőzésen fegyelmezetten védekeztünk, ennek következtében sok indításgólt tudtunk lőni, szinte mindenki lehetőséghez jutott. Készülünk a további megmérettetésekre.

Ifi: Szarvas–Makó 36–15.

Nyári Mihály

Pár pillanat múlva se hadnagy, se koffer, se puccer

Szarvasi sikerek a karate diákolimpián