in , ,

Beiskolázási játszóház a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményében

A Gyakorló Iskola tanítói sok szeretettel hívták és várták a leendő első osztályosokat és szüleiket 2017. november 14-én délután egy örömteli, vidám és „Gyakorlós” hangulatú iskolára hangoló játszóházba. A tanító nénik legalább olyan izgatottak voltunk, mint a gyerekek. A játszóház kezdetére a negyedik osztály megtelt csillogó szemű nagycsoportosokkal és érdeklődő anyukákkal, apukákkal. A köszöntő után játékkal, mesével, interaktív feladattal indultunk el Szent Márton és ludai nyomába. A negyedik osztályos lányok egy kedves dallal örvendeztették meg kicsi és nagyobb vendégeinket. Márton lúdját is elkészítettük kézműves foglalkozás keretében.

Az Adventi időszakra tervezzük következő játszóházunkat, melyre szeretettel várjuk az iskolába készülő gyermekeket és szüleiket.

Mert egyszerű a képlet „Ha a Mi óvodásunk vagy, akkor maradj a Mi iskolásunk! Ha nem a Mi óvodásunk vagy, legyél a Mi iskolásunk! Így tehát;  ha a Mi óvodásunk vagy, vagy nem a Mi óvodásunk vagy, legyél a Mi iskolásunk! Mert Gyakorló… ahol jó gyereknek lenni!”

Komlósné Szirom Anita szakvezető tanító

Nyolc napja van a lakosságnak a településképi arculati kézikönyv véleményezésére

Bődi Etelka és Szöllősi Mátyás

A képíró Szöllősi Mátyás volt az Íróklub vendége szombaton