in , ,

Egy jó Mezőberénnyel hagyattak Szentandráson három pontot

Hoffmann Bence (fehér), Virág Imre (sárga) és Juhász István (fekete)
Hoffmann Bence (fehér), Virág Imre (sárga) és Juhász István (fekete)

Az első félidőben Varga László szerint is kissé enerváltan játszó Hunyadi egygólos előnyre tudott szert tenni. Borgulya János vállába fejelt őrzője és elesett, Baja maga elé tette a labdát és berúgta.

A második játékrész közepén járunk, amikor Bódai Nándor ügyesen tartotta meg a labdát a jobb szélen, és adta középre. A játékszer elcsúszott egy védő feje felett, ami még a címzettet, Virág Imrét is meglepte, de Öpi gyorsan közös nevezőre jutott vele és belőtte (2–0).

Két percre rá Lós István nagyon jó ütemben lépett ki védői közül egy tökéletes indítás után. Pisti megcsúszott, utolérte a berényi védelem, de fektéből felkelve még összeszedte magát és a labdát, ráfordult, de sajnos fölé lőtt.

A következő helyzet Lós bedobásából alakult ki, amit Kozák Balázs megcsúsztatott, de a vendégek kapusa, Juhász István jó helyen állt.

A harmadik gól Lovas Attila beadásából született. A labda visszajött a mezőnybe, ahonnan Pásztor Dávid lőtt a hálóba.

Pár percre rá szinte megismételték a támadást a hazaiak, de most átment a teljes védelmen Attila beadása, ami mindenkit meglepett.

Békésszentandrási HMSE – Mezőberényi LE 3–0 (1–0)

Hunyadi: Légrádi Attila – Kozák Balázs, Szabó Máté, Borgulya János, Tasi Norbert – Gulyás Ádám (Uhljár Szabolcs), Sajben Gábor (72’ Lovas Attila), Lós István (79’ Pásztor Dávid), Olasz István – Virág Imre, Bódai Nándor (79’ Rusvai Márton). Cserék: Debreczeni Antal Dávid, Nagy István

Vezetőedző: Varga László

Varga László: A mai mérkőzésre egy jó Mezőberény érkezett. Az első félidőben nagyon tompák voltunk, helyben várogattuk a labdákat. Mikor mozgásba jöttünk, a végére már magabiztos győzelmet tudtunk aratni.

Bardon Ivett

A Hotel Mentholból Frufru – Bardon Ivett

Benkő Géza (1969-2017)

Isten veled, Géza!