in , ,

“Csak egy radír…” – Tehetségtámogatás a GFF Gyakorlóintézményében

“Mondd, Te mit választanál, ha egy jó tündér teljesítené a kívánságodat?”

Németh Szabolcs Milán a GFF Szarvasi Gyakorlóóvodájának Szamóca csoportos óvodása egy radírt szeretett volna ajándékba. Csak egy radírt…

Kívánsága hamar teljesült. A jó tündértezúttal óvó nénije, Szalbotné Kovács Mária helyettesítette, aki a radír mellé még 50 ezer forint értékben vásárolt számára kreatív rajzeszközöket pályázati támogatással.

Az intézmény pedagógusa nyitott szemmel járva felfedezte a NÍVEA “Karolj fel egy családot!” pályázatát, melyet tehetséges gyermekek támogatására írtak ki. A sikeres pályázat tette lehetővé, hogy Milán vizuális alkotó-önkifejező képességeinek kibontakozásához hozzájárulhassunk.

A GFF Szarvasi Gyakorlóintézménye regisztrált tehetségpontként segíti, támogatja tehetséges és tehetségígéret gyermekeit, tanulóit. Milán a “Lila fecskék” vizuális tehetségműhelybe jár és örvendezteti meg minden alkalommal nevelőit, szüleit, gyermektársait csodálatos alkotásaival.

Szalbotné Kovács Mária szakvezető óvodapedagógus második évben pályázik sikerrel tehetséggondozó, patronáló pályázaton. Idén is sikerrel, amit a kedves tekintet és boldog gyakorlós gyermekmosoly nyugtázott az ajándékok átvételénél.

Sz.Zs.

Zsinórban tíz győzelem

Gajdos Attila és Pálinkás Tamás

Nem ért egyet a városvezetők jutalmazásával a Jobbik