in , ,

Sztárfellépő a Bóbita bálon

Második alkalommal volt vendége Kökény Attila énekes, előadóművész a Gyakorlóintézménynek és a Bóbita Alapítványnak. A fergeteges báli hangulatot fokozta a művész által előadott slágerfolyam és azok a jól ismert „Kökény klasszikusok”, amelyek már várt színfoltjai voltak a rendezvénynek. Kökény Attila azon kívül, hogy másodszor örvendezteti meg és szórakoztatja a Bóbita Bál közönségét, volt már vendége a Gyakorlós gyermekeknek az intézményben is, ahol mesélt gyermekkoráról, pályájának kezdetéről és autogramosztással tette felejthetetlenné látogatását. A sztárfellépő szereplését Valach Róbert vállalkozó tette lehetővé anyagi és erkölcsi támogatásával.

A Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóintézménye és a Bóbita Alapítvány ezúton is köszönetet mond Kökény Attila művészúrnak és Valach Róbert önzetlen támogatónknak a rendezvény színvonalának emeléséért.

Kökény Attila előadóművész nagy koncertjére készülve is tudott időt szakítani a szarvasi közönség szórakoztatására, ami feledhetetlen perceket szerzett minden résztvevőnek.

Sz.Zs.

Minden álláskeresőre négy munkahely jut a Szarvasi járásban

A Zenepavilonhoz érkezett idén a Mikulás