in , ,

47 tanuló vett részt a II. Karácsony Kupán a Benkában

A röplabda tömegsport foglalkozás időpontjában a szokásosnál is hangosabb gyermekzsivaj töltötte be a tornatermet. A lelkes kezdő és haladó röpis csoportok a tudásuk összemérésére gyűltek össze. Nagy izgalommal várták a megmérettetés napját tanulóink, akiket nagy örömünkre szüleik, nagyszüleik és osztálytársaik is elkísértek, buzdítva őket a minél jobb teljesítményre.

47 tanuló mozgott együtt egy célért, a győzelemért járó kupáért, melyet a kezdők között az 5.a osztály, a haladók között a 8.b/c osztály csapata vehetett át. Természetesen senki nem maradt jutalom nélkül. Minden csapat személyre szóló értékelést, gratulációt követően vehette át a megérdemelt kis ajándékot. Külön dicséret illeti a 3.-4. évfolyamos gyerekeket, akik nem ijedtek meg az idősebbektől, bátran, szoros csatában a 2. helyen végeztek, legyőzve a másik 5. évfolyamos csapatot. Ők már szeptembertől a BRSE által szervezett edzésmunkában is részt vesznek Földi Zsolt, volt NB I-es játékos irányításával.

A szoros, izgalmas mérkőzések során tanulóink sportszerűen viselkedtek, segítették, biztatták egymást. A győzelem megszerzéséhez az egyetlen elem, amire minden másnál nagyobb szükség van, az a csapatmunka, melyből minden résztvevő ötösre vizsgázott.

Gratulálunk!

Farkas Gergely Arnold Zoltán, Molnár Eteléné

Színházi előadás formájában érkezett ajándék Csabacsűdre

Rablás Szarvason