in , ,

Karácsonyi ünnepség Csabacsűdön

Iskolánk hagyományos karácsonyi ünnepsége 2017. december 21-én került megrendezésre, melyet az idei évben is a Hársliget Óvoda Csabacsűd-Örménykút intézménnyel közösen szerveztünk meg.

Az óvodások kedves kis műsorával kezdődött az ünnepség, őket követték az iskolások, akik szép és meghitt karácsonyi műsorral lepték meg a jelenlévőket. Verset mondtak, rövid kis történetet adtak elő, majd az egész iskola közösen elénekelt egy karácsonyi dalt szlovákul. Mind az óvodások, mind az iskolások lelkesen készültek erre az alkalomra.

A műsor végén intézményünk vezetője, Sutyinszky Zoltán ünnepi beszédében köszöntötte az egybegyűlteket majd megköszönte az iskola partnereinek egész éves támogató munkáját, azt, hogy önzetlenül segítik az intézményt.

Igazgató úr beszédében megemlítette, hogy Borsi Ferenc népzenetanárnak a Falvak kultúrájáért alapítvány Kuratóriuma a Magyar Kultúra lovagja címet adományozza „ A népzenei hagyományok népszerűsítéséért.” Feri bácsi több éve szakmai hozzáértésével segíti citeraszakkörünk és táboraink tehetséggondozó, hagyományőrző munkáját, támogatja a csabacsűdi felnőtt citeracsoportok szakmai felkészülését. Gratulálunk neki az elismerő díj elnyeréséhez és további sikereket kívánunk munkájához.

A rendezvény zárásaként a Szülők a Csabacsűdi Gyermekekért Egyesület ajándékozása következett.

A nap végén boldogan és ünnepi hangulatban tértek haza kicsik és nagyok egyaránt.

Sutyinszky Zoltán

Megtartotta éves beszámolóját a roma önkormányzat

Búcsúzzunk könnyed parti falatkákkal az évtől!