in , ,

Pechszéria a jégkorongfesztivál utolsó állomásán

A Dél-Alföldi Jégkorong Fesztivál utolsó rendezvénye Makón volt a hétvégén, amit a Maros Télisport Egyesület szervezett meg.

A program a szokásos két részből állt, a nyilvános edzésből, ahol az edzők segítségével apróbb trükköket lehetett elsajátítani és a mozgásokat korrigálni, majd a második részben a régió négy csapata közötti meccsek következtek.

A szarvasiak első mérkőzése a Csabai Farkasok ellen volt, akik az előző tornához képest három 12 éves fiúval erősítettek. A mérkőzésbe mind a két együttes 100%-os iramban vetette bele magát, de ez nem a mi napunk volt, a korong kifelé pattant, a ziccereket elhibáztuk és ahogy ez lenni szokott az ellenfélnek minden bejött. A görcsös akarás pedig csak a hibák számát növelte, amit a fizikálisan is erősebb ellenfél kihasznált és sima győzelmet aratott.

Második mérkőzésünket a szegediek ellen játszottuk, akik most a velünk egy csoportba nevezett csapatukat hozták el. A szarvasiak nagyon motiváltan és jobban játszottak az ellenfelüknél, de a lövések továbbra is elkerülték a kaput, vagy a kapus hárított. Szerencsére Soma állta a sarat a kapuban, nagy nehezen lövéseink is utat találtak az ellenfél hálójába és így sima győzelem lett a vége.

Utolsó mérkőzésünk a makóiakkal volt, akiknél szintén voltak túlkoros játékosok, de az egész napos pechszériát itt sem tudtuk megtörni. Végig futottunk az eredmény után, néha megközelítettük az ellenfelet, de az a kicsi mindig hiányzott, amivel átbillenthettük volna a mérleget a magunk oldalára, így ez a gólzáporos mérkőzés is vereséggel zárult.

Az eredményhirdetésen mindenki érmet és oklevelet kapott. A jégkorong tornákon 16 éves kor alatt nincs kihirdetett helyezés a csapatok között, a JÁTÉK a fontos!

Vannak olyan napok, amikor semmi sem sikerül, hát ez ilyen volt, viszont a csapat egy percre sem adta fel, amiért minden dicséretet megérdemelnek.

A Szarvasi Jégkorong SE tagjai: Kepenyes-Darida Zoé; Patay Panna; Opavszki Lara; Domján Anna; Kohut Villő; Petrovics Soma; Czigléczki Barnabás, Csengődi Péter Keve; Molnár Örs; Madács Ákos

Eredmények:
Szarvasi Jégkorong SE – Csabai Farkasok 3:6
Szarvasi Jégkorong SE – Szeged 5:0
Szarvasi Jégkorong SE – Makó 6:9

Kohut Pál edző

Behúzták az X-et az éjszakai focin

Vitéz Sinka Brigitta

Kilencven éves a Tábla Királynője