in , ,

Két fordulóval a vége előtt behozhatatlan a Szarvasvadász

A hétvégén lezajlott a Fakupa röplabda-bajnokság 4. fordulója, amin a Szarvasvadász tovább tudta növelni előnyét.

Őket az összetettben jelentősen leszakadva a Libalapos csapata követi őket, akik nagy csatát vívtak a szorosan a sarkukban levő Vidámnyerőkkel, amiből most a Libalapos jött ki jobban. A második és harmadik helyekért még nagy csaták várhatók a további fordulókon.

A Csipet Csapat kezd felzárkózni az első három csapat mellé, kezdik ledolgozni az első két fordulóban szerzett ponthátrányukat. A Kacsadombos csapata egyre szorosabb meccseket játszik, egyre több borsot törve ezzel a többiek orra alá.

Az egyetlen nem szarvasi csapat, a Nagykun Sánc (Gyoma–Karcag) is jól szerepelt, egyedül a Szarvasvádásztól, egy nagyon szoros kiélezett meccsen kaptak ki, mellyel eldőlt az aznapi első hely sorsa is. A Szarvasvadász olyan jól teljesített az elmúlt 4 fordulón során, hogy ezzel bebiztosították első helyüket a 2017-2018 Fakupára.
Üdv Milán

– 5 fővel játszottunk egész nap, egyetlen szettet vesztettünk. Már most annyi pontunk van, hogy ha a maradék két fordulón utolsók is vagyunk is, akkor sem lehet utolérni minket. A második-harmadik helyen viszont nagy csaták várhatók, mivel nagyon kis különbségek vannak a pontok között – nyilatkozta a Newjságnak a forduló után a Szarvasvadász szóvivője, Szerb Milán.

Eredmények:

4.forduló: 1. Szarvasvadász, 2. Nagykun Sánc, 3. Csipet Csapat, 4. Libalapos, 5. Vidámnyerők, 6. Kacsadombos

Összetett: 1. Szarvasvadász 80 pont, 2. Libalapos 52 pont, 3. Vidámnyerők 47 pont, 4. Csipet Csapat 45 pont, 5. Kacsadombos 36 pont

A következő fordulót 2018. március 3-án játsszák.

A képen az alsó sor: Kugyela Szabina, Lestyán Luca, a felső sor: Szerb Milán, Demcsák Dávid, Áchim Tamás.

Rekordszámú jelölőszervezet vett át ajánlóívet a választókerületben

Téltemetés Benkás módra