in , ,

Nehezen indult, de a végére felpörgött a szarvasi csapat

Siker koronázta a Szarvasi NKK NB II-es kézilabdacsapata hétvégi bajnoki szereplését. A lányoknak a nem éppen olajozott védőmunka miatt alaposan meg kellett küzdeniük a mindvégig jól harcoló Lajosmizsével, de a feljavuló második félidei teljesítménnyel hozták a kötelezőt.

Szarvasi NKK–Lajosmizsei UKC 34–31 (18–18)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 60 néző. Vezette: Bugyi, Nász. Szarvas: Juhos – KOVÁCS B. 8, BALOGH V. 6, Szabó T. 5 (1), RAFFAI-SUCH 8 (3), Hajdu 5, Bagi. Csere: Kasik (kapus), Mester 2, Ábrahám, Nyerges, Gábor, Olasz, Tasgyik, Trnyik. Edző: Száva Flórián. A Lajosmizse legjobb góldobói: Mertlik 9, Torgyik 6, Márki 6. Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 6/4.

Szokásosan gyengén kezdtek a hazaiak, futniuk kellett az eredmény után. A 16. percben vezettek először, de csak ideiglenesen. A kapuscsere ellenére is váltva estek a gólok, a szünetre döntetlennel tértek a csapatok. A pihenő után úgy tűnt, hogy el tud húzni az NKK (42. perc: 25– 20). A mozgékony mizseiek azonban nem adták fel, visszazárkóztak, igaz 2-3 gólnál közelebb nem tudtak kerülni.

Száva Flórián: – A támadójátékunkkal nem volt gond, annál több hiányosság mutatkozott a védekezésben. Ennyi gólt kapni idehaza nem lenne szabad.

Ifi: Szarvas–Lajosmizse 35–12.

Ny. M.

Hatan vehették át a barátok elismerő díját

Vadnyugati kaland a könyvtárban