in , , ,

A KOTE elvitte a három pontot és ránk előzött

Szombaton egy meccset rendeztek a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulója keretében. A járási derbin a negyedik helyezett Szarvas fogadta a mögötte álló Kondorost, a 90 perc után azonban helyet cserélt egymással a két gárda.

A szomszédvári rangadó sok nézőt vonzott az Erzsébet-ligeti sporttelepre. Sokáig eredménytelenül kereste egymáson a „fogást” a két fél. A 30. percben Takács jobb oldali beadását Farkas János csúsztatta a kapuba. A házigazdák a szünet előtt egalizálhatták volna az állást, amennyiben a Furár buktatásáért megítélt büntetőt Somogyi értékesíti, a lövését azonban hárította Kajári kapus.

A második félidőt is a házigazdák kezdték aktívabban, volt is ziccerük és veszélyes pontrúgásuk, gólt azonban az ismét magára találó vendégek szereztek. A bekapott találat visszavetette a házigazdákat, a vendégek pedig a végén beállították a végeredményt.

Szarvasi FC–Kondorosi TE 0–3 (0–1)
Szarvas, 350 néző. V.: Zahorán János.

Szarvas: Lévai – Zima, Polonszki, Kukovecz, Szikora – Körösfalvi (Magyar), Kriska, Klimaj, Moldván (Farkas) – Somogyi, Furár. Edző: Rétes Pál.
Kondoros: Kajári – Vozár, Süli, Rafaj R. (Kis M.), Vajgely – Murvai (Kajtár), Borgulya – Harangozó, Konyecsni, Takács (Kormány) – Farkas J. (Péli). Edző: Janis János.
Gólszerző: Farkas J. (30., 75.), Harangozó (90.).

A keresztény ember megáll legalább néhány percre a kereszt előtt…

Horgolással készülnek a húsvéti díszek a szentandrási könyvtárban