in , ,

Tatami Kupa: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz

Szigetszentmiklóson került megrendezésre 12 ország 700 versenyzőjének részvételével múlt szombaton a szezon első versenyének számító Tatami Kupa, ahol Szarvas karatésai közül hárman is dobogóra állhattak

A gyermek II korosztályban Szrnka Artúr és Kerti Kelemen kezdett. Artúr sajnos támadásai közben ellenfél megelőzte, így nem sikerült továbblépnie, Kelemen azonban 2:0-ról egy fejrúgással fordítani tudott 3:2-re. A következő körben a későbbi győztessel szemben alulmaradt, ám két vigaszági mérkőzését már hozni tudta, és így megszerezte a csapat első érmét, egy bronzot.

A kadetek között Bagi Dániel és Nagy Máté is vezető találatot szerzett, ám előnyét egyikük sem tudta a mérkőzés végéig megőrizni, így a továbbjutás ezúttal elmaradt.

Frankó Dániel magabiztosan lépegetve meccsről meccsre a döntőbe verekedte magát, ám itt most legyőzőre talált így a második helyen zárta a versenyt.

Sindel Márk a juniorok között kezdett győzelemmel, és a döntőbe jutásért való meccsen is sikerült az első pontot megszereznie, ám a bírók bent látták ellenfele egyik rúgását, amit ugyan igyekezett lefaragni, sikerült is találatot bevinnie, ám az utolsó akciójánál ellenfelével együttes találatot ítéltek a bírók, és így nem sikerült megfordítani az állást, végül 5. helyezett lett.

A nap legjobb eredményét a junior 76 kg-ban Tálas Bengedúz hozta. Taktikailag fegyelmezetten haladt előre meccsről meccsre, és végül a döntőben találta magát, ahol ugyanilyen magabiztossággal a dobogó legfelső fokára tudta küzdeni magát.

Ruzsinszki György

Volner János

Utcafórum a piackapuban

Rajzokkal hívták fel a figyelmet a kerékpáros közlekedés szabályaira