in , ,

Kosár után ismét a focié lesz a főszerep holnap este

Pénteken, immár harmadik alkalommal rendezi meg éjszakai tornáját a szarvasi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum. Legutóbb, február utolsó előtti péntekjén a kosárlabdáé volt a főszerep.

– Az idei év második éjszakai tornáját a kosárlabda szerelmeseinek hirdettük meg. Négy felnőtt és négy nagyon lelkes gyerekcsapat nevezett. Kiegyenlített mérkőzések zajlottak – emlékezett vissza az esemény főszervezője, Szabó Szilvia, majd hozzátette, hogy meglepően sok szülő és kistesó kísérte el a fiatalokat.

A gyerekek kategóriájában két csapat, a Csodakosarasok és a Kosárpalánták a Gyakorlóból érkeztek. A korábbi szokásnak megfelelően a Csodaszarvas tanodából is nevezett egy, valamint egy teljesen vegyes gyerekteam is a pályára lépett.

A fiatalok közül az Aranylabdások (Konstantinovics Márk, Nagy Noel, Hegedűs Éva, Jónás Gábor és Nagy Péter) vihette haza az aranyat. Őket a Kosárpalánták, a Csodakosarasok és a tanodások követték.

A felnőttek közül két csapat jelentkezett, majd a helyszínen további kettő nevezett: Egy kosár SE, BBBADD, Vaklárma és a Pokemonok.

Az éjszakábanyúló éjszakai torna végén az elsők Az Egy Kosár SE (Németh Zsombor, Tolnai Tamás, Sonkoly Gábor , Darvas Dávid, Brachna Balázs, Uhljár György) lett. Mögöttük sorrendben a Vaklárma, a BBADD és a Pokemonok végeztek.

Holnap, pénteken, 20 órától ismét a focié lesz a főszerep. A mérkőzések a Petőfi utcai sportcsarnokban zajlanak majd.

KEF_20180323

A természet szeretetére tanít a Körös-Maros Nemzeti Park határon túli projektje

Március 15-e – ismét Déván