in , ,

Tavaszköszöntő iskolára hangoló játszóház a GFF Gyakorlóiskolájában

Beiskolázási programunk utolsó állomásaként március 27-én délután nagy izgalommal vártuk a leendő elsős gyermekeket és szüleiket tavaszköszöntő játszóházunkba.

A lurkók már ismerősként érkeztek meg az iskolába, a tanterembe, hiszen beiskolázási alkalmainkon barátkozhattak az intézménnyel, társaikkal és a tanító nénikkel is.

Elindultunk hát a tavasz nyomába… kertet rendeztünk, virágot ültettünk, zöldbe borult kapu alatt bujkáltunk, énekeltünk, hímes tojásokat számoltunk, összehasonlítottunk, megismerkedtünk Pittyel és Pattyal, a két tavasztündérrel és kalandjaikkal. Készítettünk többféle színes nyuszit, húsvéti ajtódíszt és üdvözlőlapot, melyet festett virágokkal díszítettünk. Végül a tavasz milliónyi szépségét meglelve vidám nyuszitáncot lejtettünk.

Köszönjük a gyerekeknek, akik egész évben örömmel vettek rész foglalkozásainkon és a kedves szülőknek, nagyszülőknek a bizalmat, és azt, hogy megtiszteltek bennünket megjelenésükkel, aktív részvételükkel!

Komlósné Szirom Anita szakvezető tanító

A GFF Gyakorló Általános Iskolája 2018. április 12-13-án /csütörtök-péntek/ 7 órától – 19 óráig várja a beiratkozó gyermekeket szüleikkel.

A GFF Gyakorlóóvodája 2018. 23-24-én /hétfő-kedd 7-17 óráig várja a beiratkozó óvodásait és szüleiket.

Lós István

Döntetlennel a második helyre csúszott a Hunyadi

Újraéledőben a húsvéti hagyományok