Connect with us

Csabacsűd

Farmerben báloztak Csabacsűdön

„Farmer bál? Az azt jelent, hogy gazdák ropják a táncot? Nem! Ez azt jelent, hogy a legtöbben kényelmes viselet miatt farmerban mulatják végig az éjszakát.” – válaszoltam kedves ismerősöm kérdésére.

Ez most is így történt a 6. Csabacsűdi Nagycsaládosok Egyesülete által szervezett Jótékonysági FARMER bálon. Már pénteken a készülődés jegyében telt az egész nap.  Késő estig szorgoskodtak a szerevezők, hogy a másnapi bál a lehető legjobban sikerüljön.

Szombat este a vendégek érkezését követően a Csabacsűdi Ördögök egy fergeteges pom-pom bemutatóval nyitották meg az estet. Természetesen nem maradhatott ki a nagycsaládos szülők meglepetés tánca, amely hatalmas sikert aratott. A vacsora elfogyasztása után még egy vicces meglepetésben volt részük a szórakozni vágyó vendégeknek. A műsor ugyanis azt a mai valóságot mutatta be, amikor a korosztályok buszmegállóban találkoznak.

A jó kedv, innen már teret nyert az est további részében.

A jó hangulatról az elfogyasztott pálinka mellett Rafaj Szabolcs gondoskodott, aki a mulatós zene mellett, Edda és Republik nótákkal is táncba hívta a bálozókat.

A támogatójegyek sorsolás előtt a szervezők még egy csavart belevittek az estébe.

Árverésre bocsájtották az egyik fiatal hölgyet. Az árverés feltétele között az szerepelt, hogy aki a legtöbbet fizeti, az táncolhat vele a sorsolást követően. A licit 500 forintról indult és a végeredmény 8000 forint lett. A támogatójegyek kisorsolása után a fiatalok elfoglalták a táncteret és ropták, amíg csak a szusz ki nem fogyott belőlük. Azóta meg tudtuk, hogy a fiatalember randevúra is elhívta a hölgyet, aki igent is mondott a meghívásra.

Hajnal 4-ig ropták a táncot azok a vendégek, akik ezt az estét a mulatozásra és a jókedvre szánták.

Elmondható, hogy az idei bál is kellemesen telt és jövőre a várakozásoknak megfelelően újra megrendezésre kerül.

Liszkai Ágnes

Népszerű

Csabacsűd főutcája április 1-én (Fotó: Babák Zoltán) Csabacsűd főutcája április 1-én (Fotó: Babák Zoltán)

Virtuális turista: Vérszilvavirágzás Csabacsűdön

Virtuális turista

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Gilanné Radványi Rózsa: Célunk, hogy minél többen maradjanak otthon

Csabacsűd

Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió) Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió)

Megértést, összefogást, önfegyelmet kér mindenkitől Molnár József

Csabacsűd

Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán) Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán)

Átadták a csabacsűdi futballpálya felújított öltözőjét.

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2018. április
h k s c p s v
« Már   máj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect