in , ,

Idegenbe került a három pont a szentandrási rangadón

Dernovics Tamás
Dernovics Tamás

Rangadóhoz méltó hajtós meccsen egy szerencsés góllal vitték haza tegnap a három pontot a doboziak a Hunyadi otthonából.

Az első félidő 31. percében Váczi János góljával be is állt a 0-1-es végeredmény. Egy kapuhoz közeli kavarodásból kapura tartó labda kijött a védelemről, de a vendégek ismételni tudtak, ami Légrádi Attiláról már erejét vesztve került vissza a kapu előtti kavarodásból, ahonnan Váczinak már csak be kellett passzolni a hálóba.

A második félidőben folyamatosan nyomott a Hunyadi, de a doboziak azért meg-megtudtak lépni, olyankor veszélyes támadásokat vezettek.

A Hunyadinak viszont egyfolytában alakította ki az ígéretesnél ígéretesebb helyzeteket.

Egy középre adott labdát a csapatkapitány, Borgulya János fejelt le a jobb alsóba, de Bócsik Gergő rajta volt.

Pillanatokon belül Virág Imre kapott jó labdát Lovas Attilától, de nagyon alányúlt és az a labdafogóhálóban kötött ki.

Lós István Lovasnak adott előre. Lovas sunyin megküldte a bal alsóba, de Bócsik kapus gondolatolvasó volt ezen a mérkőzésen.

Sajben Gábor hátulról küldött egy labdát előre. Borgulya sebészi pontossággal fejelte a hosszú sérülésből egy hete pont Csabacsűdön visszatérő Kasnyik Dávidnak, aki első érintésből Dernovics Tamásnak tolta tovább. Sajnos Dernovicsnak hosszú volt, de ez a támadásvezetés osztályokkal feljebb is megállta volna a helyét.

Sajnos a szépséget nem pontozzák, így a három pont a vendégekhez került, ezzel a doboziak megerősítették felsőházi első helyüket.

Békésszentandrási HMSE – Dobozi SE 0–1 (0–1)

Békésszentandrási HMSE: Légrádi Attila – Kozák Balázs, Sajben Gábor, Borgulya János, Tasi Norbert – Lovas Attila (74′ Uhljár Szabolcs), Bódai Nándor, Lós István (86′ Elek László), Filyó Tamás (65′ Dernovics Tamás), Virág Imre (76′ Kasnyik Dávid), Gulyás Ádám (86′ Tasi Kristóf)

Jók: Borgulya János, Tasi Norbert, Bódai Nándor

Varga László: A mai mérkőzés egy szoros mérkőzés volt. A doboziak egy szerencsés góllal megszerezték a vezetést, A második félidőt végigtámadtuk, de gólt nem sikerült rúgnunk, és ez így megbosszulta magát.

Kondorosé lett idén a Nebuló Kupa

Szuhaj György: Lóránt János érték és mérték