in , ,

Öpi megrúgta a szezon 100. szentandrási gólját

A Hunyadi 99. gólját rúgja Virág Imre
A Hunyadi 99. gólját rúgja Virág Imre

Szombat délután a héten a Hunyadi már másodszorra csapott össze Gyomaendrődi FC-vel. Mindkét mérkőzést megnyerték a szentandrásiak, így most 5 ponttal lemaradva a második helyen állnak a Megye II. Észak – Felsőház 28. fordulója után.

Az első gól Lós István szabadrúgásából érkezett. Kurilla Viktor rosszul szelídítette meg a labdát, ami róla a hálóba csorgott (1–0).

A második félidő 4. percében Filyó Tamás jobbról érkezett és adta középre Virág Imrének, aki a gyomaendrődi kapus mellett kapásból a jobb alsóba lőtt (2–0).

Negyedórát sem kellett várni a harmadikra. Sajben Gábor jól látta meg Öpi előtt a rést, és ugratta ki, aki ismét Kurilla Viktor mellett lőtt a hálóba.

Újabb hat perc múlva Dernovics Tamás szökött meg egy labdával, de utolérték a fiatal szentandrásit, aki megállt és a mögötte ajtó-ablakra érkező Virágnak passzolt. Öpi ilyet nem szokott kihagyni (4–0). Ez a gól volt a Hunyadi 100. gólja a 2017/18-as bajnokságban.

Békésszentandrási HMSE – Gyomaendrődi FC 5–0 (1–0)
Hunyadi: Légrádi Attila – Kozák Balázs, Szabó Máté, Borgulya János, Tasi Norbert, Pásztor Dávid (61′ Olasz István) – Lós István, Bódai Nándor (61′ Dernovics Tamás), Sajben Gábor (69′ Kasniyk Dávid) – Filyó Tamás, Virág Imre (75′ Kovács Norbert)

Varga László: Úgy érzem, szerdán és ma is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Külön gratulálok Virág Imrének a századik góljához.

Jók: Virág, Sajben, Borgulya, Lós

Puszirablók

Revans! Hazai pályán vertük a bajnokaspiráns Méhkeréket!