in , ,

Kell ennél fordulatosabb? 0–1, 2–1, 2–3, 6–3

Virág Imre és Kurta Lajos
Virág Imre és Kurta Lajos

A harmadik helyre bebetonozott okányiak nem adták könnyen a három pontot a fordulatok mérkőzésén. Bekezdtek, és a 15. percben Molnár József Gábor góljával megszerezték a vezetést. 6 percre rá Virág Imre egyenlített. Jenei Gábor 38. percben Öpi ellen vétett szabálytalanságát Kocsondi Bálint pirossal jutalmazta. Három percre rá Öpi berúgta második gólját, így a Hunyadi 2-1-es vezetéssel mehetett a szünetre. Sokan úgy gondolhatták, hogy a mérkőzés eldőlt. Kivéve az okányiak, akik javára a 49. percben büntető ítélt meg Jenei Gábor, amit Puporka Elemér be is lőtt a másik irányba mozduló Légrádi Attila mellett (2–2)

Három percre rá egy szabadrúgásból kapu elé érkező és a játékosokon kiszámíthatatlanul flipperező labdát Papp Bence szelídített meg, és lőtte a Hunyadi hálójába. Az okányiak ezzel ismét megfordították a mérkőzést (2–3).

Aztán húszpercnyi gólnélküli játék következett. A 61. percben a szokásához híven a kapuból bátran kikalandozó Kurta Lajos a tizenhatoson kívül Öpi alá szaladt, amiért Kocsondi Bálinttól megkapta a sárgáját. Ettől kezdve elkezdett kijönni az emberelőny.

A 74. percben Tasi Norbert ment el a bal szélen, adta középre Öpinek, aki a kapus mellett belőtte (3–3). Két perc múlva Sajben Gábor tolta ugyanoda Öpinek, aki ismét robogott, és Kurta Lajos kezeik között ismét betalált (4–3).

A 80. percben Gulyás Ádám lépett meg középen, rávezette a vendégek kapusára, elhúzta mellette, és a hálóba küldte (5–3).

A 84. percben Dernovics Tamás szerzett labdát, Öpinek továbbította, aki jól vette észre a vele egy magasságban üresen érkező Lós Istvánt, aki megszerezte a Hunyadi hatodik gólját és ezzel beállította a 6–3-as végeredményt.

Miután Doboz értékes két pontot hagyott a vendég mezőberényieknél, a Hunyadinak még van esélye akár a felsőházi csoportgyőzelemre is.

Békésszentandrási HMSE – Okányi KSK 6–3 (2–1)

Hunyadi: Légrádi Attila – Kozák Balázs (65′ Filyó Tamás), Szabó Máté, Borgulya János, Tasi Norbert, Gulyás Ádám (81′ Dernovics Tamás) – Sajben Gábor (88′ Uhljár Szabolcs), Bódai Nádor, Lós István (85′ Kasnyik Dávid), Pásztor Dávid (65′ Olasz István) – Virág Imre
Edző: Varga László

Varga László: Talán nem úgy kezdődött részünkről, ahogy szerettük volna. Az első gólnál belehibáztunk, de utána megszereztük a vezetést, de a második félidőben mintha bent maradtunk volna az öltözőben és az Okány 3-2-re megfordította a mérkőzést. Az utolsó harminc percben mutatott játékunk egyértelművé tette, hogy Szentandrás ma jobb.
Jók: Lós, Sajben Gulyás, Virág

Szpisják Bence

Három a magyar igazság… (és egy a ráadás)

Szarvasi reformátusok a Szeretethídon