in , , ,

Trefortosok a Balatonon

Iskolánk pályázat útján idén is 5 napos táborozási lehetőséget nyert Fonyódligetre az Erzsébet táborba. 57 tanuló és 6 kísérő vett részt a kiránduláson.

A belépést követően minden gyermek és pedagógus egyedi azonosító karszalagot kapott, majd elfoglalhatták szálláshelyeiket. Az ország minden tájáról érkeztek táborozók, sokan közülük először nyaraltak a Balatonnál.

A gyerekek többek között sárkányhajózhattak, trambulinozhattak, gokartozhattak, volt vizes vetélkedő, sétahajózás, valamint kézműves foglalkozáson vehettek részt, de vízi és szárazföldi kalandpark, laser tag pálya is várta őket, valamint a foci bajnokság és a tábori olimpia sem maradhatott el.

A tábori „Ki mit tud?”-on lányaink elnyerték a leglátványosabb produkció címért járó oklevelet. Az esti programok közt szerepeltek színházi előadások, táncház, koncert és persze a tábornyitó és táborzáró disco is.

A foglalkozások biztosításában és lebonyolításában a kísérő pedagógusok mellett az Erzsébet Alapítvány munkatársai és a „tesók”, azaz a Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak is segédkeztek.

Számos új barátság született.

A táborban készült fényképeink önmagukért beszélnek… J

További élményekben és pihenésben gazdag nyarat kívánunk minden tanulónak, valamint tanítóiknak és tanáraiknak.

Sutyinszky Zoltán intézményvezető

A csapatjátékos Lovász György a Szarvasért Alapítvány idei díjazottja

Láthatóvá tették a láthatatlant