in , ,

A KTM nyerte az ünnepi strandröplabdatornát

A Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület 7 csapat részvételével bonyolította le egyik nyári tradicionális rendezvényét, az Augusztus 20. Strandröplabda Vándor Kupát. A frissen felajánlott serleg az elkövetkező három év összetett eredményei alapján találja meg végleges gazdáját, addig csak átmeneti otthonra lel az aktuális győztesnél.

Első alkalommal a Bazsó Kitti, Volford Tamás, Szerb Milán összetételű, a keresztnevek alapján KTM néven futó szarvasi trió hódította el a díjat, miután a legeredményesebbnek bizonyult a hét egység körmérkőzésében. Az idei torna jellemzően a sportág helyi hódolóiról szólt, vidékről csupán egyetlen csapat érkezett. Ennek megfelelően az érmes helyekről is a házigazdák döntöttek a Kacsa-tó mellett.
A torna végeredménye: 1. KTM (Bazsó Kitti, Volford Tamás, Szerb Milán – Szarvas), 2. Tökmindegy (Pecsenye Rita, Kiszel Tamás, Maczik Péter – Szarvas), 3. Bástya (Szabó Csenge, Antal Mihály, Gál Csaba – Szarvas), 4. Next Gen (Szarvas), 5. Labda Marinkó (Gyomaendrőd-Karcag), 6. Fáradhatatlanok (Szarvas), 7. 42 (Szarvas).

Okos Ákos

Okos Ákos úszta leggyorsabban a kétezret a Szent István-napi távúszáson

Kajak-kenu-vb-Portugália: Bodonyi Dóra, Bogár Gabi, Kuli Pisti is hajóba ül a hétvégén