in , ,

Két hatalmas góllal, és egy büntetővel 3–0

Tapogatózva kezdődött a Csabacsűdi GyLSE – Bucsa SE labdarúgó mérkőzés tegnap délután. A 15. percben az egyik bucsai támadó jól vette észre, hogy Hudák Roland kikalandozott a kapujából, de szerencsére nem tudott rendesen a labda alá nyúlni, és átemelni a hazai portást.

A 20. percben Tóth Kálmán a félpályáról vette észre, hogy Roli ismét kijjebb ál, de a csűdi hálóőr éppen be tudott hátrálni, hogy kikotorja a pályáját a léc alatt befejezni tervező labdát.

A 29. percben Endrefalvi Erik egy bedobásból kapott labdát egyre beljebb és beljebb húzogatott, majd kapura fordult és a vetődő Fekete László mellett a hosszúba lőtte (1–0).

Az 59. percben Tóth Kálmán talpalt Sándor Janiba. Bakos József egyből a 11-es pontra mutatott. A lehetőséget az alig 5 perce beállt Bobvos Richárd használta ki (20–0).

Két gólos hátránynál kicsit feltámadtak a vendégek, de sorsukat András Xavér pecsételte meg a 83. percben. A csűdi védő mintegy 4-5 méternyire az alapvonalról végezhetett el szabadrúgást. Xavér észrevette, hogy Fekete kapus kicsit kijjebb áll, a kapu előtti tömegbe várja a labdát, ezért sebészi pontossággal de erőből a kapufa és a kapus közé lőtte a labdát. Számítása bejött, Fekete ugyan bele tudott kotorni a lövésbe, de kesztyűjéről a kapu felé pattant. Megpróbálta még kizsonglőrködni a kapu légteréből, de a labda teljes terjedelmében átlépett a gólvonalon, amit látva Bakos József azonnal a kezdőpontra mutatott.

Csabacsűdi GyLSE – Bucsa SE 3–0 (1–0)

Csabacsűdi GyLSE: Hudák Roland – Kiss Gábor, Gilik Attila (83′ Pillár Dániel), Bertók Gergő (55′ András Attila Xavér) – Viszkok Csaba, Sovány Pál – Endrefalvi Erik, Sándor János – Kasik Márk (74′ Mochnács Tamás), Viszkok Gábor (55′ Bobvos Richárd), Koppányi Péter (68′ Magda Tibor) Csere: Precskó Zoltán
Edző: Sonkoly Lajos

Jók, Sándor, Endrefalvi Gilik Sovány Viszkok

– Rosszul kezdtük a bajnokságot, ami az eredményeinken is meglátszódott, hazai pályán csak egy döntetlent értünk el. A múlt heti mérkőzésen már hasonló lelkesedéssel léptünk a pályára, mint ami jellemző volt a csapatunkra az első két évünkben, amikor az volt a legnagyobb erősségünk, hogy csapatként tudtunk játszani.

A mérkőzésről elmondta, hogy nagyon fegyelmezetten kellett játszaniuk, mert az ellenfél nem nagyon focizott, viszont ha kinyíltak volna, akkor azért a vendégeknél voltak olyan játékosok, akik meg tudták volna lepni a védelmüket.

Egy zsák szemét a Körösök tisztaságáért

Tanévnyitó ünnepség a Trefortban