in , ,

Három gólt lőttek a csabacsűdiek Okánynak

Endrefalvi két góljával kezdődött a Csabacsűdi GyLSE OKÁNY KSK elleni mérkőzése. Az elsőnél (14′) nagyon szépen ugrott ki őrzői közül Endrefalvi, és lőtte ki a rövid felső sarkot (1–0). A másodiknál hasonló volt a koreográfia. A 19. percben Sovány Pál labdájával Kasik Márk lépett meg a magasra tolt okányi védőfalból, adta a labdát középre Endrefalvinak, akinek már csak annyi volt a dolga, hogy a tehetetlen Kurta Lajos mellett két méterről a hálóba passzolja azt.

A kétgólos vezetésnél kicsit megnyugodtak, hiszen az okányiak az osztályban jó csapatnak számítanak, a tabella elején állnak.

Aztán jött a második félidő. Sonkoly Lajos az 56. percben Bobvos Richárd helyére behozta Koppányi Pétert, aki három percre rá meghálálta a bizalmat. A gólt jelentő passz ismét jobbról, Kasik Márktól érkezett középre, a frissen beállt csatár pedig nem sokat foglalkozott a labdakezeléssel, a labdaátvételt folytató mozdulattal Kurta Lajos hálójába továbbította azt (3–0). Az okányiak Elek Tamás révén a 66. percben büntetőből tudtak szépíteni.

– Végig kézben tartottuk a mérkőzést. Az legyen a legnagyobb probléma, hogy tizenegyesből kapunk egy gólt. Nagyon stabil volt a csapat, és hétről hétre azt látom a fiúkon, hogy mindenki átérezte, miről van szó – nyilatkozta a mérkőzés végén Sonkoly Lajos, aki elárulta, hogy alaposan felkészültek a vendégekből, jól valószínűsítették, milyen felállásra kell készülniük.

Csabacsűdi GyLSE OKÁNY KSK 3–1 (2–0)

Csabacsűdi GyLSE: Hudák Roland – András Attila Xavér (81′ Mochnács Tamás), Gilik Attila, Kiss Gábor – Sovány Pál, Viszkok Csaba – Endrefalvi Erik (86′ Magda Tibor), Sándor János, Bertók Gergő, Kasik Márk (Viszkok Gábor) – Bobvos Richárd (56′ Koppányi Péter) Cserék: Sonkoly Lajos, Wéber Csaba

Jók: Hudák Roland, Endrefalvi Erik, Kasik Márk, Sovány Pál

Újabb fejlesztésekre nyert támogatást a Pepi-kert

Mindenkit hazavárnak!