Connect with us

Sport

Sűrű versenyszezon közepén vannak birkózóink

Szeptember 21-én Püspökladányban jártunk a diák 1 kötöttfogású országos diákolimpiai döntőn, ahol Galát Dávid (46kg) és Tóth Patrik (54kg) küzdhetett meg a bajnoki címért. Dávid sajnos a súlycsoportváltás után nem tudta beverekedni magát a legjobb 5 közé, míg Patrikot csak a döntőben tudták megállítani, így ezüstéremmel térhetett haza.

Szeptember 29-én Nyitrán (Szlovákia) egy nemzetközi versenyre utaztunk, ahol 7 ifjú birkózó mérte össze tudását versenytársaival.

Neumann Kristóf (33kg) és Szpin Mihály (62kg) sajnos most nem tudott a legjobb 5 közé kerülni, míg Neumann Fábián (28kg) és Galát Dávid (52kg) is csak az 5. helyet tudta megszerezni. Tóth Kevint (26kg) és Hajduch Nándort (68kg) az elődöntőben állította meg a későbbi győztes, így ők bronzéremmel zártak. Tóth Patrik (62kg) volt az egyetlen a csapatból aki egészen a döntőig menetelt és ott is megállíthatatlan volt, így a csapat egyetlen aranyérmét szerezte.

Ügyesek voltak a fiúk, de még fiatalok, sok munka előtt állnak míg a hibákat kijavítjuk. Következő két verseny a területi szabadfogású diákolimpia Gyomaendrődön október 6-án, ahol három versenyzővel leszünk érdekeltek, és egy nemzetközi verseny Németországban október 7-én, ahová 6 fő utazik.

Sükösd Attila

Népszerű

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect