Connect with us

Sport

Kemény mérkőzésen igazságos győzelem

Rau Zsolt (s), Virág Imre (k) és Benyovszki Róbert (f)
Rau Zsolt (s), Virág Imre (k) és Benyovszki Róbert (f)

Az előző hét 4-3-3-as felállásához képest más taktikával 4-4-2-vel állt fel a Hunyadi a szombati Mezőberény elleni mérkőzésre. Az ellenfél masszív felállásából látták, hogy nem lesz könnyű menet. Ezt gyors játékkal, kihúzott szélekkel igyekeztek feltörni.

Az első gólnál Gulyás Ádám ment el a jobb szélen, és adott középre Virág Imrének, aki egy átvétel után a hálóba lőtt a kapus fölött (15′, 1–0).

A félidőben egykapuztak, majd vége felé egy kicsit leült a játék, de egy második gólra még futotta. Lós István harcolt meg a labdáért, balról beadta, középen érkezett Sajben Gábor, aki az ellenkező irányba fejelte a labdát (41′, 2-0), majd jött egy elkerülhető berényi gól (Fazekas Márk, 42′, 2–1).

A félidőben megbeszélték, hogy úgy jönnek ki, mintha 0-0 lenne az eredmény. Az állás egyészen a 82. percig nem változott, amikor Öpit a tizenhatoson belül elkaszálta Rau Zsolt kapus. Végre egy egyértelmű helyzet, amit első szándékból be is intett Pusztai Zoltán, aki a mérkőzés során hét sárgát osztott ki közvélemény-kutatásokra alapozva. A lehetőséget Lós István használta ki (3–1).

Öt percre rá egy felívelést középre fejelt vissza a szentandrási védelem, amit Buczkó Tamás kapásból bevert a bal alsóba (87′, 3–2)

A berényiek nem adták fel. Nem egy olyan támadásuk volt, amit tizenhatoson kívülről, a 11-es pont magasságából indítottak, és két érintéssel a Hunyadi kapuja előtt voltak.

A berényiek nagyon mentek az egy pontért, kinyíltak, előre tolódtak, így a 92. percben Sajben Gábor kapott egy labdát, amit átemelt a tizenhatoson kívülre menteni érkező kapuson, majd a hálóig vezette azt (4–2).

Békésszentandrási HMSE – Mezőberényi LE 4–2 (2–1)

Békésszentandrási HMSE: Szabó Zoltán – Kozák Balázs (46″ Olasz István), Kis Mátyás, Borgulya János, Szabó Máté – Gulyás Ádám (Filyó Tamás), Tasi Norbert, Bódai Nádor, Lós István – Virág Imre (83′ Pásztor Dávid), Sajben Gábor, cserék: Babák Zoltán, Yetik Deniz Daniel, Kiss Tibor

Jók: Bódai Nándor, Kis Mátyás, Tasi Norbert, Sajben Gábor

Virág Imre: Jó pálya, masszív ellenfél, megérdemelt győzelem.

Népszerű

Fotó: Keller Dávid Fotó: Keller Dávid

Papírforma a Cziglédszky Sámuel-emléktornán

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Tizennyolcan a Hunyadi első edzésén

Sport

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect