in ,

Angyalok, jókívánságok és elnézéskérés karácsonyra

A Hunyadi János Katolikus ​Általános Iskola diákjainak műsora után Békésszentandráson pénteken gyújtották meg a negyedik gyertyát a Szent András katolikus templom előtti Dísztéren elhelyezett adventi koszorún.

Az iskolások műsora után az Adventi Angyalok, Balláné Tóth Krisztina, Tóth Júlia, Balla Fanni és Szabó Alexa három dala, az A kis Jézus megszületett, a Csendes éj és az Ave Maria után Benedek Erika, a gyertyagyújtások háziasszonya Sinka Imre polgármestert kérte meg a negyedik gyertyát szimbolizáló lámpa felkapcsolására.

Szentandrás első embere mielőtt megtette volna, maga és az önkormányzat nevében minden szentandrásinak boldog karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánt, hogy mindenki pihenten tudjon egy új évet kezdeni, majd rendhagyó módon karácsonyi elnézéskéréssel folytatta.

– Nagyon szépen köszönöm a türelmüket, mert az idén azért az útépítéssel okoztunk egy kis bosszúságot és felfordulást. Remélem, hogy a jövő évben is hasonlóképp toleránsak és türelmesek lesznek! Most pedig az elgondolkodás, a tolerancia, a béke és a boldogság a család ünnepének előestéjén én mindenkinek azt kívánom, hogy nyugodtan, családja körében tudja ezt eltölteni – fogalmazott Sinka Imre.

Soha rosszabb dolog miatt ne kelljen szabadkoznia egy polgármesternek karácsonykor, mint egy három évtizedes probléma megoldása okán!

Egy baleset, egy súlyos sérült a Kossuth-Hunyadi sarkon

Az ünnep legnagyobb kihívása az, hogy elég időt töltsünk szeretteinkkel