in ,

Két jó csapat találkozóján a döntőben maradtak alul U-11-eseink

Kalán Gergely a labdával (Fotó: Babák Zoltán)
Kalán Gergely a labdával (Fotó: Babák Zoltán)

Az U-9-esek után szombaton rendezték meg a XI. Szarvas-kupa 2019 U-11-esek számára rendezett fordulóját. Truczka Tamás csapata első mérkőzésén hozta a papírformát. Az U–11-esek edzője szerint teljesen megérdemelt volt ez a nagyarányú győzelem (Szarvasi FC – Gyomaendrődi GyLE 9–1).

A Szarvasi FC – Abonyi KID FC (4–1) mérkőzésen látványos támadásokat vezettek az abonyi srácok ellen, még nagyobb gólkülönbséget is elérhettek volna.

Szarvasi FC – Lurkó Focimánia Szolnok 6–0
– Az előző két mérkőzés után felszabadultan, kreatív játékkal, szép gólokkal múltuk felül a szolnoki együttest, és ezzel csoportelsőként jutottunk az elődöntőbe, ahol az OMTK ULE Orosháza várt ránk, ami lényegesen nehezebb erőpróbának tűnt, mint a csoportmérkőzések.

Szarvasi FC – OMTK ULE 3–0
– Itt már taktikailag és fegyelemben is felvettük a versenyt a mindig jó utánpótlással rendelkező orosháziakkal. A játék minden elemében sikerült őket felülmúlni és a döntőbe jutottunk – kommentálta az elődöntőt Truczka Tamás.

A döntőben a Szanda Focisulitól 2–0-ra kaptak ki úgy, hogy az első negyedórában élénk mezőnyjáték mellett nem esett gól. Ez a gólnélküliség eleve a kispályára sem , de erre a korosztályra meg végképp nem jellemző. “Két jó csapat találkozott, akik nem bírtak egymással”, foglalta össze a mérkőzés első 15 percét az edző.

Aztán egy egyéni villanásból vezetést szereztek a szolnokiak. A mieink mindent megtettek az egyenlítésért, de csak a kapufáig jutottak, aztán egy ellentámadásból megkapták második góljukat is, de emelt fővel gratulálhattak a tornagyőztesnek.

Végeredmény: 1. Szanda Focisuli SE, 2. Szarvasi FC, 3. OMTK–ULE U11, 4. Lurkó Focimánia, 5. Törökszentmiklósi FC, Abonyi KID FC, 7. Gyulasport, 8. Gyomaendrődi GyLE

Szarvasi FC U-11: Baráth Barna, Bencze Hunor, Csengődi Keve, Kalán Gergely, Kondacs Zétény, Molnár Örs, Nyemcsok Levente, Oláh Martin, Steinmacher Tamás

Különdíjak:
A torna gólkirálya: Bánki A. Gergő (OMTK–ULE U11 ) 6 góllal (6 gólt lőtt még Molnár Örs és Steinmacher Tamás is)
A torna legjobb játékosa: Steinmacher Tamás (Szarvasi FC)
A torna legjobb kapusa: Dér Zsombor (Szanda Focisuli)
A legjobb szarvasi játékos: Molnár Örs

A képek a Szarvasi FC – Gyomaendrődi GyLE (zöld mezben) elleni mérkőzésen készültek.

Il-76-os Szarvas felett (Fotó: Keller Dávid)

Putyin limuzinjai átrepültek Szarvas felett

Szenes János és Lázár Zsolt esperes (Fotó: Tatai László)

Hó, hideg és fagyos szél