in , ,

Északi tornán zárták a bajnokságot utánpótlás jégkorongozóink

0

Március első vasárnapján Kazincbarcikán játszottuk az idény utolsó bajnoki mérkőzését, U12 3×3-as korosztályban. A bajnoki tornán a sorsolás alapján a Csabai Farkasokkal, Kazincbarcikai Ördögökkel és a Szabolcsi Sólymokkal mértük össze erőnket.

Első meccsünk mondhatni szokásosan a Csabai Farkasok ellen volt. Látszott a játékon, hogy már a sokadik összecsapásunk ebben a szezonban és mindenki ismeri a másik gyengéit és erősségeit. Ennek ellenére egy jó iramú, de kevés gólos mecset játszottunk.

Második mérkőzésünket a hazaiak ellen játszottuk, akikkel Szarvason már találkoztunk, de ez egy más erősségű csapat volt, ami meglepte a mieinket és a meglepetésből nem is tudtunk a találkozó végéig felébredni.

Harmadik egyben az utolsó mérkőzésünk a Szabolcsi Sólymok ellen zajlott, akik a torna legerősebb csapata volt, nem adtak lehetőséget a kibontakozásunkra, hatalmas iramban játszottak, csak rombolni tudtuk a játékukat, de még így is sikerült néha veszélyeztetnünk a kapujukat.

Gratulálok a szarvasi csapatnak az első bajnoki szezonhoz, köszönöm a szülőknek a sok segítséget és sok sikert a következő idényhez

A Szarvasi Jégkorong SE tagjai:

Kapus: Bánfi Péter
1.     sor: Opavszki Lara; Tóth Iringó; Kohut Villő
2.     sor: Petrovics Soma, Csengődi Péter Keve; Csícsely Sára
3.     sor: Patay Panna; Petrovics Kató; Bánfi Anna

Kohut Pál

Fotó: Keller Dávid0

Alacsony színvonalú rangadón szenvedtünk vereséget

Hegedűs Éva, Kántor Zsolt és Brachna Irén0

Kántor Zsolt verseiben hozta el Szarvasra Jézus Krisztust