in , ,

Szolnoki kiruccanás

0

Szombaton Szolnoki Orcák rendezték meg az U10-es korosztály aktuális tornáját, ahová a Szarvasi Jégkorong SE mellett a Szt. István Állt. Iskola (Hatvan) és a FC Hatvan Gigászai nevezett.

A sorsolás alapján mindenki négy meccset játszott, mi a Szt. István Állt. Iskola csapatával kétszer, Szolnoki Orcákkal és a FC Hatvan Gigászaival egyszer játszottunk.

Első meccsünket a Szt. István Állt. Iskola ellen játszottuk, ahol sikerült rájuk erőltetnünk a stílusunkat és a ritmusunkat, ami több gólos győzelmet eredményezett.

Második mérkőzésünk az FC Hatvan Gigászai ellen volt, akikben egy jól korcsolyázó sokat passzoló együttest ismerhettünk meg. Oda-vissza hullámzó játékot láthatott a közönség, ahol két góllal kevesebbet ütöttünk, mint kaptunk a nagy hajtás ellenére, sajnos kikaptunk.

Harmadik összecsapásunk ismét a Szt. István Állt. Iskola csapatával volt, ami nehezebbre sikerült mint az első, de így is sikerült feléjük emelkedni és ismét legyőzni őket.

Az utolsó mérkőzésünk a hazai Szolnoki Orcák ellen zajlott, akikkel Szarvason találkoztunk már, hasonló stílussal és tudással rendelkeznek, mint mi. Végig vezettünk ellenük, de az utolsó két percben megfordították a mérkőzést és egy góllal nyertek.

Gratulálok a szarvasi csapatnak a mutatott játékhoz és a győzelmekhez.

A Szarvasi Jégkorong SE tagjai:

Kapus: Petrovics Soma
1.     sor: Czigléczki Barnabás; Patay Sára; Kepenyes-Darida Zóra
2.     sor: Petrovics Kató, Ardai Virág; Lestyan Sára Lotti
3.     sor: Patay István; Csícsely Sára; Sztrehovszki Ákos

Kohut Pál

0

Bűncselekmény és rejtélyes küldemény az ifjú zenészek avatóján

Fotó: Keller Dávid0

Végig fej fej mellett az újkígyósiakkal