in , ,

Végig fej fej mellett az újkígyósiakkal

Fotó: Keller Dávid0
Fotó: Keller Dávid

Némileg váratlanul, hazai pályán veszítette el első idei pontját a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabdacsapata, amely a negyedik tavaszi játéknapon döntetlenre végzett az utolsó előtti helyen álló Újkígyóssal.

Szarvasi NKK–Újkígyós FISE 30–30 (14–13)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 70 néző. Vezette: Parádi, Ujhelyi. Szarvas: Jani – Kovács B. 6 (2), Molnár M. 2, Mester 1, Milyó 8, Domokos 8 (2), Trnyik 3. Csere: Juhos, Kasik (kapusok), Olasz, Majoros, Tasgyik, Nyerges, Krizsán, Ábrahám. Edző: Száva Flórián. Az Újkígyós legjobb góldobói: Bakonyi 9, Kerepeczkiné 6, Laurinyecz 5. Kiállítások: 4, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 1/0.

Az első félidőben egyik fél sem tudott komoly előnyre szert tenni, a szünetre is csak azért vonultak egygólos vezetéssel a házigazdák, mert a félidőt zárósípszó előtt a kígyósiak büntetőt hibáztak. Pihenő után sem tudott egy-két gólnál nagyobb előnyre szert tenni egyik fél sem. Mindkét gárda a góllövést erőltette, a védekezésbe sok hiba csúszott. Az 59. percben büntetőből egyenlítettek a hazaiak, ezzel beállítva a végeredményt. Lett volna még sanszuk, de a vendégek szabálytalankodását a játékvezetők csak szabaddobással büntették a végén, holott büntető járt volna érte. Összességében azonban a döntetlen megfelelt a játék képének.

Száva Flórián: – Sok hibával játszott mindkét együttes. A játékvezetői páros hozzá nem értése döntötte el a mérkőzést.

Ny. M.

Fotó: Keller Dávid

0

Szolnoki kiruccanás

0

A tavasz és a közelgő ünnep jegyében kézműveskedtek Szentandráson