in , ,

23 csapat a röplabdások Március 15. Kupáján

0

Mint minden évben, a Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület az idén is megrendezte a Március 15 Röplabda Kupát. Összesen 25 csapat, 16 női és 9 férfi csapat nevezett a március 16-i tornára, de végül két női csapat sérülések miatt visszalépet. A résztvevők Magyarországról, Temesvárról, Nagyváradról és Aradról érkeztek Szarvasra, a rendezvény helyszínére, a Petőfi utcai Sportcsarnokba. A mérkőzések fél 9-től 19 óráig 3 pályán 20-20 percig tartottak.

A férfi és a női csapatok is csoportokba lettek osztva, amiken belül mindenki mindenkivel játszott. A csoportmeccsek végeztével az első négy játszott csak tovább, a többiek kiestek. A csoportok első és második helyezettjei keresztjátékot játszottak az előrébb jutásért, a csoport harmadikok a másik csoport harmadikjával játszottak, a negyedikek a negyedikekkel.

– Évek óta nagy létszámban jönnek hozzánk a csapatok erre a rendezvényünkre, idén sem volt ez másképpen. Nagyon jól sikerült az idei torna is, a lányaink a dobogó harmadik helyén végeztek 14 csapatból, a fiaink ötödikek lettek 9 csapatból. Közel kétszáz embert mozgattunk meg ezzel a rendezvényünkkel, melyek között öt román csapat is szerepelt – foglalta össze a versenyt Szerb Milán, a Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület alelnöke.

Eredmények:

Női: 1. Continental Temesvar (Temesvár), 2. Perpetuum Mobile (Gyula), 3. Szarvas, 4. KÖD (Kecskemét), 5. Töménymag (Szeged), 6. Angyalok (Orgovány), 7. Vajdás lányok (Szarvas), 8. LSL (Szeged), 9. RÖP6os (Domaszék), 10. Szedett-vedett (Csongrád), 11. BRSE2 (Békéscsaba), 12. BRSE3 (Békéscsaba), 13. Telekgerendás, 13. BRSE1 (Békéscsaba)

A bronzérmes Szarvasi lány csapat: Medvegy Rebeka, Pecsenye Rita, Mári Petra, Bazsó Kitti, Sipka Bernadett, Takács Judit, Konstantinovics Lili

Férfi: 1. Kecskemét, 2. Continental Temesvar (Temesvár), 3. Fan Ar-Or (Arad), 4. GYEREKIK (Karcag), 5. Szarvas, 6. GYEREKIK (Karcag), 7. L.P.S. Oradea (Nagyvárad), 8. Pro Volei Arad (Arad), 9. Birkák (Méhkerék)

Babaváró támogatással segítik a gyermekes családokat

0

Egyre kevesebben őrzik a szlovák ízeket