in , ,

A kapufákat gólokra kellene váltani Csabacsűdön

0

A megye II. észak felsőházának 6. fordulójában a Csabacsűdi GyLSE a Békéscsabai MÁV SE-t fogadta vasárnap. A rengeteg eső rendesen feláztatta a pályát, és mérkőzés közben is el-elkezdett szitálni, csakúgy, mint Farkas Csaba zsebéből a sárgák. A játékvezetőnek meglehetősen alacsonyan volt az ingerküszöbe lapok tekintetében. Nyolcat osztott ki annak ellenére, hogy durva szabálytalanság nem volt a mérkőzésen.

Sonkoly Lajos játékosai szerették volna elfeledtetni a múltheti vereséget, amikor ugyan rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de nem tudták gólokra váltani. Sajnos így történt ez vasárnap is. A csabacsűdiek folyamatosan nyomtak, de vagy kapu fölé vagy kapufára lőttek, máskor kapusbravúr akadályozta a gólszerzést. Az ellenfél egyetlen módszert alkalmazott, de azt hibátlanul, kontrákból indultak meg a széleken gyors támadóik, és majd mindegyiket góllal tudták befejezni.

A vendégek rögtön a 4. percben gól tudtak szerezni (4′ Vozár Viktor Attila, 0–1). Tíz percre rá Endrefalvi Erik tudott egyenlíteni (1–1). 12 percre rá Vozár ismét előnyhöz juttatta a csabaiakat (1–2), de alig 10 percen belül Pecznik Péter lőtt egy gólt (2–2). A 44. percben még lőttek egy kapufát, ami ha bemegy, lélektanilag hatalmas lendületet adhatott volna a csapatnak, de így döntetlennel vonulhattak szünetre a játékosok.

A hazaiak kinyíltak a második félidőben és sok hibát vétettek a védekező harmadban.
Az ellenfél a második félidőben továbbra is a kontrákra épített, mélységből indultak meg, és hármat közülük (52′ Tóth Gergely, 60′ Zsömbörgi Richárd, 89′ Sipiczki András) gólra is tudtak váltani. A hazaiak a második félidőben csak egy gól szereztek, amit Kajtár középre lőtt labdájából Viszkok Csaba fejelt a 75. percben.

Csabacsűdi GyLSE – Békéscsabai MÁV SE 3–5 (2–2)
Hudák Roland – Sovány Pál, András Attila Xavér (65′ Jelen Szebasztián Szilveszter), Pecznik Péter (90′ Gombár Erik), Kiss Gábor – Viszkok Csaba (82′ Király András), Kajtár István – Endrefalvi Erik, Sándor János, Kasniyk Dávid – Bobvos Richárd (53′ Kasik Márk)
Vezetőedző: Sonkoly Lajos
Jók: Endrefalvi, Viszkok

Kamarai gyakorlati oktatói képzés – kötelező lesz

0

A szövegértés okozta a legtöbb fejtörést a magyar érettségin