Connect with us

Sport

Amikor három szarvasi is az országos rangsoroló A döntőjében: Bogár, Dombvári, Kós

Kós Benedek
Kós Benedek

A szolnoki rangsoroló mindkét napján hajóba ültek szarvasi érintettségű versenyzők. Kuli Pisti a K1 férfi felnőtt 200 m A döntőben 6., míg K2 férfi felnőtt 500 m A döntőben Birkás Balázzsal a 8. helyen végzett.

“A tájékoztató verseny egyik nagy kérdése az volt, hogy az 1000 kajak egyesben itthon évek óta egyeduralkodó Kopasz Bálintot meg tudja-e szorongatni Dombvári Bence”, fogalmazott a kajakkenusport.hu cikke.

A K1 férfi felnőtt 1000 m A döntőbe Bence mellett még két szarvasi illetőségű versenyző fért be a kilenc induló közé. A kérdésre visszatérve, sajnos nem, legalábbis most nem. Dombvári 5,6 másodpercet kapott a győztestől, kettőjük közé pedig még meglepetésre befurakodott a szolnoki Gál Péter. Az ifjúsági világbajnok Kós Beni két példaképe között ért célba, két tizeden belül, Bence mögött, de majd három másodperccel Kammerer Zoltán előtt a negyedik lett. Bogár Gabi nyolcadikként ért célba, aki annyit írt, hogy borzasztó futam volt.

Bence és Beni nevelőedzője Nyerges Attila, Putyué és Gabié Bátor György volt.

Népszerű

A plakáton székelyes diákok láthatók (Forrás: Székely Mihály Szakképző) A plakáton székelyes diákok láthatók (Forrás: Székely Mihály Szakképző)

Irány Európa! Újabb sikeres Erasmus+ pályázatok a Székelyben

Oktatás

Ma lép érvénybe az ideiglenes járványügyi vasúti menetrend

Közlekedés

Pentaller Attila református lelkipásztor és Lázár Zsolt evangélikus esperes (Fotó: Babák Zoltán) Pentaller Attila református lelkipásztor és Lázár Zsolt evangélikus esperes (Fotó: Babák Zoltán)

Trianon100: Ökumenikus istentiszteleten emlékeztek a szarvasiak

Szarvas

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Videokonferencia a Nemzeti Összetartozás Éve jegyében

Békés megye

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect