Connect with us

Szarvas

Bajban a kutyások – jól jön a segítő kéz

A Szarvas Kóbor és Elveszett Kutyáiért egyesület már lassan hetedik éve önfeláldozó munkával segíti a szarvasi és környékbeli szerencsétlen sorsú kutyák helyzetét. Tevékenységüknek hála a környéken jelentősen visszaesett a gazdátlan, kóborló ebek száma, sőt, egy erős, összetartó közösség is kezd köréjük formálódni, de mint minden non-profit egyesület, ők is gyakran kerülnek az anyagi szükségletek börtönébe, főleg úgy, hogy a mindennapi kutyaélelmezést kénytelenek pusztán támogatásokból fedezni, és valljuk be, 40-50 kutya esetében ez már önmagában sem kis költség. A mögéjük felsorakozott elhivatott jó lelkek továbbra is életben tartják ezt az apró, de annál szorgalmasabb egyesületet, azonban a listán már van pár olyan pont, amire az önkéntes munka, a gáláns tárgyi felajánlások már nem nyújtanak fedezetet, sajnos pénzre is szükség van.

Az egyesület számára a legjobb pillanatban érkezett a segítő kéz, a MatricaDepo webshop meghallotta a segélykiáltást, és felajánlotta, hogy a május-június havi bevételének 15%-át az egyesületnek adományozza, így segítve a bundások ellátását, reméljük, sikerül nekik egy kicsit hozzájárulni az egyesület megmentéséhez.

(x)

Népszerű

Dr. Polyák József Zsolt megyei rendőrfőkapitány és Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat elnöke (Fotó: Zentai Péter) Dr. Polyák József Zsolt megyei rendőrfőkapitány és Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat elnöke (Fotó: Zentai Péter)

Informatikai eszközöket kapott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a megyei önkormányzattól

Sajtóközlemény

Nádházy Péter Az ibolya direktoraként a CMF2020-on (Fotó: Babák Zoltán) Nádházy Péter Az ibolya direktoraként a CMF2020-on (Fotó: Babák Zoltán)

A Cervinus egyik arca Nádházy Péter

Színház

Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán) Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán)

Befejezték az aratást Békés megyében

Gazdaság

A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre

Elmaradt Tündértánc

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect