Connect with us

Sport

Győzelemmel zárták a bajnokságot női kézilabdázóink

Majoros Flóra (pinkben) (Fotó: Babák Zoltán)
Majoros Flóra (pinkben) (Fotó: Babák Zoltán)

Győzelemmel zárta az NB II-es női kézilabda-bajnokságot a Szarvasi NKK felnőtt együttese, amely sikerével ötödik helyen zárta az évet. Száva Flórián megfiatalított alakulata a mezőtúriakat verte, ezzel is bizonyítva, hogy van kire építeni a jövőt a klubnál.

Szarvasi NKK–Mezőtúri AFC 29–24 (15–11)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 70 néző. Vezette: Kovács G., Papp B. Szarvas: Jani – KOVÁCS B. 11 (5), MAJOROS 5, MESTER 6, Milyó 2, Molnár, TRNYIK 4. Csere: Juhos, Kasik (kapusok), Ábrahám, Nyerges 1, Tasgyik, Krizsán. Edző: Száva Flórián. A Mezőtúr legjobb góldobói: Gábor 7 (1), Jakab 7. Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 6/3.

Gólváltással kezdődött a szomszédvári találkozó, és a trend 10–10-ig nem is változott. A 23. perctől a házigazdákfokozták a tempót és szünetre már megnyugtató előnnyel térhettek. A második játékrészben is felváltva estek a találatok, de a vendéglátók állandósítani tudták a 6-7 gólos előnyüket. A véghajrában kicsit csökkentettek ezen a mezőtúriak, de az NKK győzelme nem forgott veszélyben. A szarvasi lányok ezzel a sikerrel az ötödik helyen fejezték be az évet.

Száva Flórián: – Gratulálok csapatom minden játékosának az elért eredményhez. A fiatalok bizonyítottak, rájuk építünk a jövőben.

Ny. M.

Népszerű

Dr. Polyák József Zsolt megyei rendőrfőkapitány és Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat elnöke (Fotó: Zentai Péter) Dr. Polyák József Zsolt megyei rendőrfőkapitány és Zalai Mihály Békés Megyei Önkormányzat elnöke (Fotó: Zentai Péter)

Informatikai eszközöket kapott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a megyei önkormányzattól

Sajtóközlemény

Nádházy Péter Az ibolya direktoraként a CMF2020-on (Fotó: Babák Zoltán) Nádházy Péter Az ibolya direktoraként a CMF2020-on (Fotó: Babák Zoltán)

A Cervinus egyik arca Nádházy Péter

Színház

Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán) Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán)

Befejezték az aratást Békés megyében

Gazdaság

A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre

Elmaradt Tündértánc

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect