in , ,

Soha nem látott siker a szarvasi birkózás történetében

0

Hajduch Nándor 2019-ben a serdülő Európa-bajnokságon, míg Tóth Patrik az iskolások világbajnokságán képviseli Magyarországot, Galát Dávid bronzérmes az Országos Bajnokságon!

Hétvégén kis csapatunk néhány tagja 2 versenyen is részt vett. Hajduch Nándor és Tóth Patrik Romániában versenyzett a serdülő válogatott tagjaként, míg Galát Dávid a diák I-es Szabadfogású Országos Bajnokságon vett részt.

A Szatmári Zsolt és Csonka Csaba vezette serdülő válogatott tagjaként Nándi és Patrik egy nemzetközi versenyre utazott Kolozsvárra, ahol Patrik (57 kg) sajnos helyezetlenül zárt, míg Nándi bronzéremmel térhetett haza 68kg-ban. Kiemelten fontos volt ez a mi Nándinknak, mert ez egyben válogató verseny is volt számára, de sikeresen vette az akadályokat és megszerezte a címeres mezt, így ő képviselheti Magyarországot a 2019-es serdülő Európa-bajnokságon a 68 kg-os súlycsoportban. Patrik, mivel idén egy válogató versenyt nyert, a World Combat Games-en (Iskolások Világbajnoksága ) vesz részt június közepén a serdülő válogatott tagjaként.

A történet nem áll meg itt. Galát Dávid nagyon ügyes birkózással birkózó pályafutása során először állhatott fel az országos bajnokság dobogójára. Öt mérkőzésből csak egyet veszített, azt is csak a későbbi győztestől szenvedte el, így egy nagyon szépen csillogó bronzéremmel térhetett haza.

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rátok gyerekek!! 😊😊

Sükösd Attila edző

0

Lengyel Béla altábornagy tiszteletére emléktáblát avattak szülőházán

Hodálik Pál alpolgármester és Vida Krisztina klubvezető (Fotó: Hegedűs Éva)0

Szarvason idősnek lenni jó