Connect with us

Sport

Soha nem látott siker a szarvasi birkózás történetében

Hajduch Nándor 2019-ben a serdülő Európa-bajnokságon, míg Tóth Patrik az iskolások világbajnokságán képviseli Magyarországot, Galát Dávid bronzérmes az Országos Bajnokságon!

Hétvégén kis csapatunk néhány tagja 2 versenyen is részt vett. Hajduch Nándor és Tóth Patrik Romániában versenyzett a serdülő válogatott tagjaként, míg Galát Dávid a diák I-es Szabadfogású Országos Bajnokságon vett részt.

A Szatmári Zsolt és Csonka Csaba vezette serdülő válogatott tagjaként Nándi és Patrik egy nemzetközi versenyre utazott Kolozsvárra, ahol Patrik (57 kg) sajnos helyezetlenül zárt, míg Nándi bronzéremmel térhetett haza 68kg-ban. Kiemelten fontos volt ez a mi Nándinknak, mert ez egyben válogató verseny is volt számára, de sikeresen vette az akadályokat és megszerezte a címeres mezt, így ő képviselheti Magyarországot a 2019-es serdülő Európa-bajnokságon a 68 kg-os súlycsoportban. Patrik, mivel idén egy válogató versenyt nyert, a World Combat Games-en (Iskolások Világbajnoksága ) vesz részt június közepén a serdülő válogatott tagjaként.

A történet nem áll meg itt. Galát Dávid nagyon ügyes birkózással birkózó pályafutása során először állhatott fel az országos bajnokság dobogójára. Öt mérkőzésből csak egyet veszített, azt is csak a későbbi győztestől szenvedte el, így egy nagyon szépen csillogó bronzéremmel térhetett haza.

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rátok gyerekek!! 😊😊

Sükösd Attila edző

Népszerű

Sonkoly Ákos Sonkoly Ákos

Fiatal​ ​”szabad bölcsész​ünk​” országos sikere

Oktatás

Tarsoly Krisztina fehérben (Fotó: Babák Zoltán) Tarsoly Krisztina fehérben (Fotó: Babák Zoltán)

Tarsoly Krisztina kapta a Józsa Mihály-díjat

Színház

Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban. Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban.

Kuli Pisti és Dombvári Bence egymás ellen

Sport

Bagdiné Balla Andrea, Csépainé Tóth Gabriella és Dinyáné Kovács Gabriella elhelyezik koszorújukat Bagi István emléktáblájánál (Fotó: Babák Zoltán) Bagdiné Balla Andrea, Csépainé Tóth Gabriella és Dinyáné Kovács Gabriella elhelyezik koszorújukat Bagi István emléktáblájánál (Fotó: Babák Zoltán)

Megkoszorúzták Bagi István emléktábláját

Közérdekű

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect