in , ,

Bejutott a Békés Megyei Ifjúsági Kupa döntőjébe a Szarvasi FC korosztályos csapata

Dévaványára utaztunk hogy a megyei ifjúsági kupa döntőbe jutásáért játszottunk a bajnokságot megnyerő hazai csapattal. Nagy mennyiségű eső miatt kétséges volt hogy egyáltalán meglehet rendezni a mérkőzést.

Rögtön a mérkőzés elejétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést a hazaiak nem tudtak mit kezdeni a labdával. Állandóan az ő térfelükön folyt a játék remekül használtuk a széleket és többször is helyzetet alakítottunk ki. Ahogy lenni szokott egyszer jutottak el a kapunkig és vezetést szereztek. A csapat jól reagálta erre a helyzetre és a félidő utolsó pillanatában egy bomba góllal kiegyenlítettünk.

A második félidő már tényleg csak rólunk szólt! Támadó játékunk egyre több veszélyt jelentett a hazaiak kapujára és ez szép lassan gólokban is megmutatkozott. Összességében fegyelmezett taktikus játékkal jutottunk be az IFI Kupa döntőbe.

Dévaványai SE – Szarvasi FC ‘1905’ 1-4 (1-1)
Dévaványa, Sportpálya. Játékvezető: Krisán János (Nagy G., Rakonczás Zs.)

Dévaványa: Sági B. – Pap Á., Meidinger J., Kovács B., Kisari T., Szabó E. (Stranszki Zs.), Feke B. (Horváth B.), Papp K., Papp D. (Katona I.), Juhász P., Kató B.
Utánpótlás vezetőedző: Bereczki Árpád

Szarvas: Rohony M. – Viszkok D., Szebegyinszki R., Borbély D., Virág B. (Molnár E.), Kriska N. (Gyurik D.), Takó L. (Lénárt F.), Kiri B., Magyar M. (Szappanos Á.), Kiri M., Varga I.
Utánpótlás edző: Füredi János

Gólszerzők: Kisari T. 41′ illetve Kiri B. 45′, Varga I. 55′, 86′, Kiri M. 61′

Füredi János: – Csak dicsérni tudok mindenkit mert a csapat érdekét szem előtt tartva játszott mindenki.

Legény Tamás

0

Szépség és egészség kéz a kézben

0

Vándorkiállítással emlékeztek a varsói felkelés jubileumára