in ,

Kincses Kultúróvoda lett a Hársliget Óvoda

Fekete Péter és Kórógyi Angyalka
Fekete Péter és Kórógyi Angyalka

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkársága és az Oktatásért Felelős Államtitkársága által meghirdetett pályázat eredményeként a csabacsűdi Hársliget Óvoda elnyerte a „Kincses Kultúróvoda 2019” címet.

Budapesten Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól Kórógyi Angyalka intézményvezető vehette át a díjjal járó dísztáblát, valamint 1,3 millió forint pénzügyi támogatásban részesül az óvoda.

Alaposan összeállított programok nyertek a pályázaton. A bírálóbizottság igyekezett kiemelni azokat az óvodákat, amelyek a legjobban fel tudták mérni a helyi sajátosságokat, valamint a legalaposabban kielemezték, milyen kulturális műsorokra érdemes elvinni a gyerekeket, és szakmai programot készítettek arra vonatkozólag, hogy egy-egy kulturális esemény feldolgozása, befogadása szintén megtörténjen.

A program célja, hogy az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködését erősítése annak érdekében, hogy a kulturális tartalmak minél sokrétűbben épüljenek be az óvodák helyi pedagógiai programjaiba.

A nevelőtestület hisz abban, hogy a kultúra által boldogabb, teljesebb életet élő gyermekeket nevelhetnek.

Kórógyi Angyalka

0

Szarvasi elsősegélynyújtók képviselik a megyét az országos versenyen

0

Egy hajszál választott el a győzelemtől!