in

A Szarvasi Szakorvosi Kft. tájékoztatója az újdonságaikról

Tisztelt Ellátottak, Kedves Betegeink!

Köszönjük, az utóbbi időben érkezett Facebook-os észrevételeiket az előjegyzési rendszerünkkel kapcsolatban. Természetesen a jobbító szándék vezetett bennünket, hiszen a jövő az internetes szolgáltatásoké. Óriási lehetőség, hogy a nap 24 órájában kényelmesen, bárhonnan előjegyezhetik magukat a különböző rendelésekre. A háziorvosok a nálunk megjelent betegeket – szükség szerint – azonnal előjegyezhetik a megfelelő szakrendelésre. Megerősített recepciós szolgálattal állunk a betegeink segítségére munkanapokon 7 – 16 óra között.

Sorszámkiadó automatát helyeztünk el a szakrendelő bejáratához, a recepciósok segítenek a felmerülő problémák megoldásában.

Egyelőre a következő szakrendelésre lehet interneten is előjegyzést kérni:
–      bőrgyógyászat és nemibeteg gondozó,
–      diabetológia,
–      érsebészet,
–      fül-orr-gégészet Dr. Ágoston Adrián, Dr. Ágoston Hecla, Dr. Szilágyi Imre,
–      orotpédia,
–      reumatológia Dr. Farkas Ida, Dr. Kiss Sándor, Dr. Zahorán Ágnes,
–      sebészet Dr. Alzubi Ali,
–      urológia Dr. Marosán Endre, Dr. Pintér Erzsébet.

Az ortopédia első hat helye a gyermekek számára fenntartott előjegyzési sáv. Folyamatban van az ultrahang szakrendelések előjegyzésének technikai megoldása is. Problémát jelent, hogy a három ultrahangos szakorvosunk különböző vizsgálatokat végez. Ezekről részletesen tájékoztatjuk a háziorvosokat, hiszen ezek a vizsgálatok mind beutaló-kötelesek.

A laboratórium a Szarvasi Szakorvosi Kft. alvállalkozása, időpontot tőlük csak az eddigi úton lehet kérni (telefonon az 514-302-es számon 10 – 14 óra között, személyesen a laboratóriumban 10 – 14 óra között). A laboratóriumhoz internetes előjegyzésre nincs lehetőség.

Továbbra is vannak még szakrendelések, ahol a szakasszisztens ad telefonon időpontot:

–      pszichiátia (514-314),
–      neurológia (514-318,
–      kardiológia (514-312),
–      nappali ellátások, infúziós kezelések (514-319).

Kérem, hogy ezeket a rendeléseket kizárólag a fent közölt közvetlen telefonszámon keressék.

A szemészet sem érhető el egyelőre az interneten keresztül.

Vannak még előjegyzés nélküli szakrendelések is:
–      szülészet—nőgyógyászat I.,
–      szülészet – nőgyógyászat II:,
–      onkológia,
–      belgyógyászat,
–      sebészet Dr. Pavuk János,
–      audiológia,
–      röntgen.

Kedves Betegeink észlelhették, mennyire leterheltek a telefonos vonalaink az állandó telefonálások miatt. Telefonon történő előjegyzés kérésre az 514-300-as telefonszámon kizárólag 11 – 14 óra között van lehetőség. A recepciós munkakör nem egyenlő a telefonközpontos feladatokkal.

Tudatosan fejlesztettük on-line rendszerünket (internetes szolgáltatások, korszerű számítógép park, wi-fi hálózat, előjegyzési – sorszámkiosztó oszlop), hiszen haladni szeretnénk minden téren a korral.

Folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot a fejleményekről, az újdonságokról a hirdetési felületeinken. Továbbra is fő feladatunk a megfelelő színvonalú betegellátás biztosítása a nyári – szabadságolásos időszakban is. Előjegyzési problémák miatt senki nem fog hátrányt szenvedni a betegellátásban.

A felmerült igények alapján úgy néz ki, hogy a következő évben is biztosítanunk kell egy minimális telefonos előjegyzési felületet, nem lehet teljesen megszüntetni az ilyenfajta szolgáltatást.

Jó pihenést, jó nyaralást kívánok mindenkinek!

Dr. Kozma Lewellyn Marius
ügyvezető igazgató

Béni Csaba oktatja az Ajax védelmét (Fotó: Babák Zoltán)0

Nyári Kupa: Finálé előtt

Méhkaptárokat lopott apa és fia