ban/ben

A Szarvasi Szakorvosi Kft. tájékoztatója az újdonságaikról

Tisztelt Ellátottak, Kedves Betegeink!

Köszönjük, az utóbbi időben érkezett Facebook-os észrevételeiket az előjegyzési rendszerünkkel kapcsolatban. Természetesen a jobbító szándék vezetett bennünket, hiszen a jövő az internetes szolgáltatásoké. Óriási lehetőség, hogy a nap 24 órájában kényelmesen, bárhonnan előjegyezhetik magukat a különböző rendelésekre. A háziorvosok a nálunk megjelent betegeket – szükség szerint – azonnal előjegyezhetik a megfelelő szakrendelésre. Megerősített recepciós szolgálattal állunk a betegeink segítségére munkanapokon 7 – 16 óra között.

Sorszámkiadó automatát helyeztünk el a szakrendelő bejáratához, a recepciósok segítenek a felmerülő problémák megoldásában.

Egyelőre a következő szakrendelésre lehet interneten is előjegyzést kérni:
–      bőrgyógyászat és nemibeteg gondozó,
–      diabetológia,
–      érsebészet,
–      fül-orr-gégészet Dr. Ágoston Adrián, Dr. Ágoston Hecla, Dr. Szilágyi Imre,
–      orotpédia,
–      reumatológia Dr. Farkas Ida, Dr. Kiss Sándor, Dr. Zahorán Ágnes,
–      sebészet Dr. Alzubi Ali,
–      urológia Dr. Marosán Endre, Dr. Pintér Erzsébet.

Az ortopédia első hat helye a gyermekek számára fenntartott előjegyzési sáv. Folyamatban van az ultrahang szakrendelések előjegyzésének technikai megoldása is. Problémát jelent, hogy a három ultrahangos szakorvosunk különböző vizsgálatokat végez. Ezekről részletesen tájékoztatjuk a háziorvosokat, hiszen ezek a vizsgálatok mind beutaló-kötelesek.

A laboratórium a Szarvasi Szakorvosi Kft. alvállalkozása, időpontot tőlük csak az eddigi úton lehet kérni (telefonon az 514-302-es számon 10 – 14 óra között, személyesen a laboratóriumban 10 – 14 óra között). A laboratóriumhoz internetes előjegyzésre nincs lehetőség.

Továbbra is vannak még szakrendelések, ahol a szakasszisztens ad telefonon időpontot:

–      pszichiátia (514-314),
–      neurológia (514-318,
–      kardiológia (514-312),
–      nappali ellátások, infúziós kezelések (514-319).

Kérem, hogy ezeket a rendeléseket kizárólag a fent közölt közvetlen telefonszámon keressék.

A szemészet sem érhető el egyelőre az interneten keresztül.

Vannak még előjegyzés nélküli szakrendelések is:
–      szülészet—nőgyógyászat I.,
–      szülészet – nőgyógyászat II:,
–      onkológia,
–      belgyógyászat,
–      sebészet Dr. Pavuk János,
–      audiológia,
–      röntgen.

Kedves Betegeink észlelhették, mennyire leterheltek a telefonos vonalaink az állandó telefonálások miatt. Telefonon történő előjegyzés kérésre az 514-300-as telefonszámon kizárólag 11 – 14 óra között van lehetőség. A recepciós munkakör nem egyenlő a telefonközpontos feladatokkal.

Tudatosan fejlesztettük on-line rendszerünket (internetes szolgáltatások, korszerű számítógép park, wi-fi hálózat, előjegyzési – sorszámkiosztó oszlop), hiszen haladni szeretnénk minden téren a korral.

Folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot a fejleményekről, az újdonságokról a hirdetési felületeinken. Továbbra is fő feladatunk a megfelelő színvonalú betegellátás biztosítása a nyári – szabadságolásos időszakban is. Előjegyzési problémák miatt senki nem fog hátrányt szenvedni a betegellátásban.

A felmerült igények alapján úgy néz ki, hogy a következő évben is biztosítanunk kell egy minimális telefonos előjegyzési felületet, nem lehet teljesen megszüntetni az ilyenfajta szolgáltatást.

Jó pihenést, jó nyaralást kívánok mindenkinek!

Dr. Kozma Lewellyn Marius
ügyvezető igazgató

Tetszett a cikkünk?

Béni Csaba oktatja az Ajax védelmét (Fotó: Babák Zoltán)0

Nyári Kupa: Finálé előtt

Méhkaptárokat lopott apa és fia