Connect with us

Sport

Nyári Kupa: Finálé előtt

Béni Csaba oktatja az Ajax védelmét (Fotó: Babák Zoltán)
Béni Csaba oktatja az Ajax védelmét (Fotó: Babák Zoltán)

A Petőfi utcai sportcsarnokban az elődöntőkkel és a helyosztókkal folytatódott a Nyári Kupért kiírt teremlabdarúgó-bajnokság. Az alsóházban a Potyolínó alaposan kitömte az Agyoncsapatot, jóval izgalmasabb volt a „Hoolok” és a Ziccer összecsapása, ahol csak a végén dőlt el a továbbjutás sorsa. Az első elődöntő a Gólgyártók sikerével végződött. Az alapszakasz győztes Ajax fél perccel a vége előtt rúgta be a döntetlent jelentő találatot, mellyel bejutott a fináléba.

Eredmények. Elődöntők: Liverpool–Gólgyártók 2–5, gól: Hlobocsányi, Virág, ill. Seres V. 3, Lestyán, Tóth. Ajax–Nagyrét Farm 2–2, gól: Szappanos, Gyurik, ill. Béni 2. 5–8. helyért: Agyoncsapat–Potyolínó SE 3–17, gól: Jancsó 2, Laluska, ill. Olasz Imre 4, Olasz István 4, Szín 3, Szebegyinszki 2, Tasi K. 2, Tasi N., Pásztor. Ziccer FC–Hooligans 4–5, gól: Takó, Batta, Galát, Keller, ill. Bagi 2, Debróczki, Altmann, Légrádi P.

A góllövőlista élcsoportja. 15 gólos: Zima Dániel (Ajax), Takács János Dávid (Gólgyártók). 14 gólos: Kasik Márk (Ajax), Olasz Imre (Potyolínó SE).

Gunda Attila

Népszerű

Tarsoly Krisztina fehérben (Fotó: Babák Zoltán) Tarsoly Krisztina fehérben (Fotó: Babák Zoltán)

Tarsoly Krisztina kapta a Józsa Mihály-díjat

Színház

Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban. Kuli Pisti a középső hajóban elöl, Dombvári Bence sárga pólóban az alsó hajóban.

Kuli Pisti és Dombvári Bence egymás ellen

Sport

Bagdiné Balla Andrea, Csépainé Tóth Gabriella és Dinyáné Kovács Gabriella elhelyezik koszorújukat Bagi István emléktáblájánál (Fotó: Babák Zoltán) Bagdiné Balla Andrea, Csépainé Tóth Gabriella és Dinyáné Kovács Gabriella elhelyezik koszorújukat Bagi István emléktáblájánál (Fotó: Babák Zoltán)

Megkoszorúzták Bagi István emléktábláját

Közérdekű

Újratervezés

Oktatás

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect