in ,

Nyári Kupa: Finálé előtt

Béni Csaba oktatja az Ajax védelmét (Fotó: Babák Zoltán)0
Béni Csaba oktatja az Ajax védelmét (Fotó: Babák Zoltán)

A Petőfi utcai sportcsarnokban az elődöntőkkel és a helyosztókkal folytatódott a Nyári Kupért kiírt teremlabdarúgó-bajnokság. Az alsóházban a Potyolínó alaposan kitömte az Agyoncsapatot, jóval izgalmasabb volt a „Hoolok” és a Ziccer összecsapása, ahol csak a végén dőlt el a továbbjutás sorsa. Az első elődöntő a Gólgyártók sikerével végződött. Az alapszakasz győztes Ajax fél perccel a vége előtt rúgta be a döntetlent jelentő találatot, mellyel bejutott a fináléba.

Eredmények. Elődöntők: Liverpool–Gólgyártók 2–5, gól: Hlobocsányi, Virág, ill. Seres V. 3, Lestyán, Tóth. Ajax–Nagyrét Farm 2–2, gól: Szappanos, Gyurik, ill. Béni 2. 5–8. helyért: Agyoncsapat–Potyolínó SE 3–17, gól: Jancsó 2, Laluska, ill. Olasz Imre 4, Olasz István 4, Szín 3, Szebegyinszki 2, Tasi K. 2, Tasi N., Pásztor. Ziccer FC–Hooligans 4–5, gól: Takó, Batta, Galát, Keller, ill. Bagi 2, Debróczki, Altmann, Légrádi P.

A góllövőlista élcsoportja. 15 gólos: Zima Dániel (Ajax), Takács János Dávid (Gólgyártók). 14 gólos: Kasik Márk (Ajax), Olasz Imre (Potyolínó SE).

Gunda Attila

0

Igazi varázs, a Cirkuszvarázs

A Szarvasi Szakorvosi Kft. tájékoztatója az újdonságaikról