in ,

Nem kezdett jól a Hunyadi

Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)0
Dernovics Tamás ezen helyzetéből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

A hétvégén elkezdődtek a megyei bajnokságok. A megye II/A. osztályának 1. fordulónapján A Hunyadi a Mezőberényi LE-t fogadta otthonában.

A szokásos szezoneleji formát mutatta mindkét csapat játéka, de talán a hunyadis fiatalok akarása miatt úgy nézett ki, hogy inkább a hazaiaknak áll a zászló.

A 20. percben Lós István szabadrúgása után Tasi Kristóf kapott egy labdát a kapu előtti bolyban, és a lábak között a jobb alsóba a keresztbe lőtt (1-0).

Két percre rá ismét Kristófé volt a főszerep. A saját térfeléről indult meg a labdával. A berényi védők nagyon vigyáztak rá, hagyták, nem bántották. A szentandrási csatár a kapujából kijövő Juhász István felett keresztbe emelte az érkező Bíró Dávid elé a labdát, hosszú lett.

Alig két perc telet el, Tasi Norbert az alapvonalig vitte, és visszatette Bírónak, de nem lett belőle pont.

A 32. percben egy félpálya környéki berényi szabadrúgásból indított akcióból Olej Tamás talált Szabó Zoltán kapujába (1-1). Ettől feltámadt a Berény, kétszer is a kapusunknak kellett vetődve védenie.

A félidő végén megsérült Olasz István, aki helyett Kiss László érkezett.

A második félidőben a vendégek Buczkó Balázs (62′) és Durkó László (76′) szerzett találatával beállították az1-3-as végeredményt.

Békésszentandrási HMSE – Mezőberényi LE 1–3 (1–1)

Hunyadi: Szabó Zoltán – Kozák Balázs ,Kis Mátyás, Olasz István (44′ Kiss László), Dernovics Tamás – Tasi Norbert (84′ Buzás Bálint), Virág Imre – Nyemcsok Mihály, Lós István, Tasi Kristóf (58′ Boros Szabolcs) – Bíró Dávid, Csere: Kis Péter János
Jók: senki

Virág Imre csk.: Az első félidőben még tartottuk magunkat, a másodikban viszont elfáradtunk és a támadások, befejezések nem sikerültek, így vereség lett a vége.

Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu)

Bogár Gábor, Dombvári Bence, Bodonyi Dóra már a döntőben, Kuli Pisti a középdöntőben

0

Díjátadással zárult a Vízi Színház kilencedik évada