in ,

Nagyobb arányú győzelem is benne volt

Fotó: Keller Dávid0
Fotó: Keller Dávid

Magabiztos játékkal 2-1-re nyert otthonában a Csabacsűdi GyLSE szombaton. “Az ellenfél acélos csapat, több sérült játékossal érkeztek, sőt, sérültet cseréltek sérültre”, méltatta a mérkőzés után az ellenfél Okányi KSK csapatát Kondacs János vezetőedző.

A hazaiak mindkét félidőben uralták a játékot. A 12. percben Körösfalvi Kristóf távoli lövéséből szerzett vezetést a Csabacsűd. A közel harmincról eleresztett lövés az ötös környékén lepattant, onnan fel a léc alá (1–0).

Endrefalvi Erik 26. percben lőtt akciógólja után felcsillant egy nagyobb arányú győzelem lehetősége, de aztán itt megállt a csabacsűdi gólgyár (2–0).

– Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de sorra elpuskáztuk őket, ezért lett 2–1 az eredmény, egyébként nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

A 70. percben labdát vesztett a hazai csapat, amiből a vendégek kiugratták a jobboldali középpályásukat, aki centrezett és Kollát Róbert gólt lőtt (2–0).

Csabacsűdi GyLSE – Okányi KSK 2–1 (2–0)

Petrovics Zsolt – Sovány Pál, Viszkok Csaba, Rafaj Roland, Kiss Gábor – Sándor János, Endrefalvi Erik – Kasik Márk (72′ Kasnyik Dávid), Gulyás Ádám (84′ András Attila Xavér), Magyar Martin (91′ Bákai Benjámin) – Körösfalvi Kristóf (89′ Bobvos Richárd)
Cserék: Hudák Roland, Precskó Zoltán

Jók: Endrefalvi Erik, Körösfalvi Kristóf, Viszkok Csaba

Kondacs János vezetőedző: Jobb helyzetkihasználással nagyobb arányú győzelem születhetett volna.

Fotó: Keller Dávid

Földesi Mihály és Aszódi János (Fotó: Hegedűs Éva)

Békésszentandráson is indít képviselőjelöltet a Mi Hazánk Mozgalom

Helyi termékek boltja

Többlettámogatást kapott Szarvas a helyi termékek piacára