Connect with us

Politika

Bemutatkozott dr. Pecsenye Erzsébet független képviselőjelölt

Dr. Pecsenye Erzsébet (Fotó: Hegedűs Éva)
Dr. Pecsenye Erzsébet (Fotó: Hegedűs Éva)

A 3. számú választókerületben méretteti meg magát dr. Pecsenye Erzsébet. A civilben egyéni ügyvédként dolgozó képviselőjelölt október 4-i sajtótájékoztatóján elmondta, a körzetben él, családja, barátai és ismerősei körében.

– Képviselőjelöltségem elfogadása után feltették nekem a kérdést: miért indulsz? Mik a céljaid vagy egyáltalán csak a nevedet akarod bedobni? Erre az a válaszom, hogy a körzetem lakóinak érdekeit fogom képviselni, a lehetőségek maximális kihasználásával. A különböző pártok, egyesületek, szervezetek csatározásából, mely jelenleg nem csak országos, hanem helyi szinten is zajlik a különböző pozíciókért és a hatalomért eddig is kimaradtam, és ezután is szeretnék kimaradni. Engem nem ez vezérel. Én nem megélhetési politikusként szeretném városunk javát szolgálni – adott magyarázatot az indulása mögött húzódó szándékokra.

Aláhúzta, támogatni fog minden olyan javaslatot, ami a város érdekét szolgálja, függetlenül attól, ki terjesztette elő. Elfogadja továbbá az építő jellegű elképzeléseket, s amennyiben lehetőség nyílik a megvalósításukra, törekszik az együttműködésre.

Utalt a jelölttársai által tett ígéretekre, akik főként az utak, járdák rendbetételét, a játszóterek állapotának javítását, a munkahelyteremtést, az egészségügyet és a fiatalok visszacsábítását célozták meg. Velük ellentétben ő nem szeretne ígérni, mivel az élet, ill. egy adott helyzet fogja eldönteni, hogy mi valósulhat meg. A lehetőségek nagymértékben az állami támogatásoktól, a pályázati kiírásoktól és fejlesztési lehetőségektől függnek, amelyek ismeretében mérlegelhet az önkormányzat.

Sajnálattal tapasztalja, hogy képviselőtársai gyakran nem abban a körzetben indulnak, ahol élnek, hanem más környezetben, ahol idegenként nem ismerik az ott lakók nehézségeit és a körzet sajátosságait.

Mélységesen megdöbbentette továbbá, hogy egyesek egy tál ételért, pár kiló krumpliért, kolbászért vagy töltött káposztáért cserébe a maguk javára szeretnék eldönteni a választás kimenetelért. Úgy véli, az emberek ennél sokkal többet érdemelnek, mintsem hogy méltóságukban megalázzák őket.

Zárásként kérte a választópolgárokat, amennyiben bizalmat szavaznak neki, október 13-án tegyék a voksukat a neve mellé.

Népszerű

Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán) Repcét aratnak a Nagyrét Farm kombájnjai július 9-én (Fotó: Babák Zoltán)

Befejezték az aratást Békés megyében

Gazdaság

A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre A fotót a Fővárosi Nagycirkusz bocsátotta rendelkezésünkre

Elmaradt Tündértánc

Színház

A szeghalmiak egyenlítő gólja (Fotó: Babák Zoltán) A szeghalmiak egyenlítő gólja (Fotó: Babák Zoltán)

Styecz Milán one-man show-jával 3–1

Sport

H. Varga Tamás (Fotó: Babák Zoltán) H. Varga Tamás (Fotó: Babák Zoltán)

Villámportré H. Varga Tamásról

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect